Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Shiran2.pl

AcziQa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

WOW ale sporo administracji

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Jest nas naprawdę dużo :) Lecz dzięki temu nie braknie wam zabaw, eventów, kontaktu z administracją, jak i samej opieki nad serverem.

PS. @CycekTeamSorki że nie "Cytowałam" ale coś mi się uszkodziło i nie mogę

Opublikowano

@ ѕwagger "Elo NetMetin" koło NetMetina to nawet nie leżało :) server budowany na podobieństwo  lecz połowy syfu jak dla mnie netmetinowego tu nie ma :) więc nie ma porównania

Opublikowano

Jest nas naprawdę dużo :) Lecz dzięki temu nie braknie wam zabaw, eventów, kontaktu z administracją, jak i samej opieki nad serverem.

PS. @CycekTeamSorki że nie "Cytowałam" ale coś mi się uszkodziło i nie mogę

Ale jak masz tak sporo administracji nie będzie to robiło burdelu w administracji ?

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

@CycekTeam 

Nie Spokojnie o To się nie martw :) każdy z nas ma swoją role na serwerze :) i jedno nie miesza się w prace drugiego 

PS. przepraszam ale cytowanie się uszkodziło i nie mam możliwości użycia tej opcji

Opublikowano

Hahaha pliki netmetina? Czy wiecie jak skończył poprzedni taki serwer? Lepiej nie wbijać na serwer bo i tak zaraz administracja netmetina wbije i cały serwer wywali :) I nie gadaj głupot, że to nawet koło netmetina nie stało, bo grałem w niego od początku i tutaj wszystko jest jak na nim :D Może zbrojki lekko zmieniliście, ale wszystko, ale to każdy kawałek prezentacji to netmetin haha :D Powodzenia!

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

nxvBY7w.png

"BEZ WAS NIE ISTNIEJEMY" - Przeczuwam, że serwer w 100% pod IS xD

6-7 bon bez klasowych. Ładna prezka, ale nic specjalnego tudzież nowego.

255 lvl i medium, 5x do pla, chyba najgorsze polaczenie jakie moze byc.

Na moje oko, średnio pasujące.

Ktoś kto pasjonuje się oldschool'owymi serwerami, bez 1001 pierdół, to pewnie wbije. Ja podziękuję, ale życzę Wam powodzenia ;)

Opublikowano

A grafika to chyba na centymetry kupowana bo taka uboga.. Napchane jedno koło drugiego, zamiast wszystko pod sobą, łandnie, osobno...

Nie zagram niestety, nie moja bajka.

Powodzenia.

Opublikowano

@ ѕwagger "Elo NetMetin" koło NetMetina to nawet nie leżało :) server budowany na podobieństwo  lecz połowy syfu jak dla mnie netmetinowego tu nie ma :) więc nie ma porównania

Dobrze wiedzieć że to nie są pliki NetMetina ;P  Ale  dlaczego odrazu syf :(

Opublikowano

Lipa ze nie ma dungeonów, Lipa ze nie ma zadnych nowych setów eq tylko klepane ciągle te same sety na wiekszosci privów taki system ulepszania widzialem juz na co najmniej 2 serwerach. Nie pamietam nazwy bo juz dawno to było. Serwer nie robi Wow ... Wbije zobacze, ale wątpię, żebym został tam  na dłużej. 

Opublikowano

Nie zagram bo nie ma doung, śmiech na sali. Mimo że fajnie się prezentuje i ten lvl max jest ok. Nie zagram powodzenia

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...