-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
27.03.2016: Azura World |Cap 120| |13DG| |CH/EU| |Old Job System| |Custom Job/Alch rates| |Free Silks| |Events| |Tylko Polacy|
Azura World sugestie/opinie.
37 użytkowników zagłosowało
-
1. Czy zdecydowanie bardziej byłbyś zainteresowany serverem/grą na nim jeżeli byłby hostowany poprzez server dedykowany a nie hamachi? (Rzecz jasna 24/7)
-
tak36
-
nie1
-
-
2. Co według Ciebie jest głównym powodem krytycznie małej ilości graczy na serverze?
-
łączność poprzez hamachi11
-
brak możliwości tworzenia kont1
-
odp a+b25
-
-
3. Czy aktualny sposób tworzenia kont, ogranicza Cię w jakiś sposób, nie daje Ci pełnej swobody, jest nie elastyczny?(Gdy gracz nie ma ograniczenia w tworzeniu kont,zostaje wycofana premia silków na start.Powód:gracze mogą tworzyć setki kont)
-
tak22
-
nie3
-
obojętne jest dla mnie czy Ty tworzysz mi konta czy ja sobie je tworzę.12
-
-
4. Jaki według Ciebie powinien być limit na IP? (rzecz jasna im więcej tym raty od dropu i reszta aspektów gry zostaną zmiejszone, server jest stworzony pod 2 IP)
-
231
-
53
-
83
-
160
-
-
5. Chciałbyś mieć możliwość "expienia" i startu od 1 - lvlu ? (wszystkie klasy będą nadal aktywne i będą miały 120lvl, ta idea nie zostanie zmieniona)
-
tak i nie podoba mi się wizja 120 lvlu na start.24
-
tak, lecz mogłaby być opcja - jakiś item który po użyciu ustawia mi lvl 120 natychmiastowo.6
-
wolę gdy jest to 120 lvl natychmiast przy pierwszym uruchomieniu i gracze skupiają się na farmie coinów/Unique Pointów/itemków i PVP a nie na expieniu.7
-
-
6. Wychodząc z założenia że zdecydowana większość użytkowników chce "expić", jakie wg Ciebie powinny być raty na exp z n/w przykładów? (sp pozostaje nie zmienne i jest to 20m na start)
-
25x13
-
50x10
-
100x6
-
250x8
-
-
7. Czy chciałbyś mieć możliwość zakupu sunów D1-D12 z npc shopów?(jeżeli wyniknie, że większość z Was chce expić/startować od 1-lvlu)
-
tak20
-
nie17
-
-
8. Czy możliwe sposoby na pozyskiwanie coinów(arena/silver/gold), sunów D13/D13 100%, Unique Pointsów, przypadają Ci do gustu?
-
zdecydowanie tak16
-
może być15
-
nie6
-
-
9. Co sądzisz o ogólnym schemacie gry/treści(pomijamy tutaj aspekt techniczny servera-hamachi)
-
jest interesujący, nie trzeba expić,mamy itemki od ustawiania buildów, bijąc uniki zdobywamy "fejm" i wiele przydatnych itemków, sporo ogólnie sposobów na pozyskiwanie różnych itemów.10
-
jest interesujacy, lecz chcemy mieć możliwość expienia.20
-
jest mało interesujący, lecz do zniesienia, zagram na nim z ciekawości, może się przekonam.2
-
nie przemawia do mnie.5
-
- Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.