Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fix (Source) Wywalanie "ch" przez dodanie NPC do Gildi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś postanowiłam dać wam Fixa na wywalenie chanela poprzez dodanie NPC do gildi co można uzyskać poprzez dołączenie skryptu .py do root

Otwieramy plik

input_main.ccp

Szukamy

if (!ch->IsPC())

Zmieniamy całą funkcje na 

if (!newmember->IsPC())
{
ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("Shiran_fix"));
return SubPacketLen;
}

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak k***a npc do gildi można dodać xD.

Ty tak serio? Można nawet moba dodać.

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Co to jest "Shiran_fix"?  :((

Chociaż dopisz Skłamaczku, że należy dodać w locale_string.txt:

"Shiran_fix";
"Jakiś komunikat...";

Ewentualnie wywalić tego chatpacketa w fixie.

Nie pozdrawiam.  :)

5y6tk3.gif

Opublikowano

Raczej dobrze że ktoś jeszcze coś tu udostępnia i nie zachowuje się jak typowa cebula "wiem, ale nie powiem" "mam bo znalazłem, ale nie udostępnię" "umiem, ale nikomu nie pomogę".

Plus za wstawkę :P

Opublikowano

Raczej dobrze że ktoś jeszcze coś tu udostępnia i nie zachowuje się jak typowa cebula "wiem, ale nie powiem" "mam bo znalazłem, ale nie udostępnię" "umiem, ale nikomu nie pomogę".

Tu nie chodzi o to, że wiem czy, że umiem.. Chodzi o to, że ludzie (szczególnie Polska) są idiotami, a mam na myśli idiotyczne zachowanie. Zapewne dużo osób z tego skorzysta - sam bym to zrobił gdybym nie miał tego już wcześniej - A co do tego idiotycznego zachowania - im więcej udostępnisz tym więcej będzie "Pr0 t3chników" którzy będą się wywyższać czego oni na serwerze nie mają i jakich fixów nie mają..

Opublikowano

Tu nie chodzi o to, że wiem czy, że umiem.. Chodzi o to, że ludzie (szczególnie Polska) są idiotami, a mam na myśli idiotyczne zachowanie. Zapewne dużo osób z tego skorzysta - sam bym to zrobił gdybym nie miał tego już wcześniej - A co do tego idiotycznego zachowania - im więcej udostępnisz tym więcej będzie "Pr0 t3chników" którzy będą się wywyższać czego oni na serwerze nie mają i jakich fixów nie mają..

Fakt faktem, tak jest, ale tego się nie zmieni.

Udostępnisz na MPC > koleś reklamuje się na MPC i pisze że ma autorskie rzeczy bla bla bla, a na MPC już to jest - takie autorskie i tylko wystawia się na pośmiewisko.

Lepiej niech bierze z MPC niż z innego forum gdzie nie każdy je przegląda. Też jest ta sprawa że Ci pro technicy nawet przy prostych czynnościach potrafią stworzyć kolejnych 5 bugów :)

////

Wstawka pomocna dla wielu osób, które jeszcze tego nie miały.

Opublikowano

Przed editem postu, napisałeś, że "wątpisz, że to zadziała", a teraz "sam byś tego użył" - koleś zważaj na to co piszesz :D...

Opublikowano

Przed editem postu, napisałeś, że "wątpisz, że to zadziała", a teraz "sam byś tego użył" - koleś zważaj na to co piszesz :D...

Zgadza się, źle spojrzałem ;) Potem zobaczyłem u siebie i jest dość podobne więc zdecydowałem post - Nie musisz mi tego wspominać kolego ;)

Opublikowano

Nigdy tak nie będzie, ci co będą się wywyższać zawsze skończą w jednym worku, reszta pozostanie nieskazitelna ^^

Co do fixa fajnie że ktoś coś wstawił, ale myślę że można sprawdzić co wywala kanał i samemu do tego dojść

­

Opublikowano

A te nic nieznaczące łaki dalej się spinają o jakieś gówna :v
Kisnę z was niemiłosiernie xD
Po pierwsze, błąd znany jeszcze za czasów Nerona.
Po drugie, nawet k***a fix był wrzucony za czasów Nerona, baniak mi się grzeję jak myślę że ktoś jeszcze tego nie zafixował xD
Po trzecie, co to k***a jest?

ci co będą się wywyższać zawsze skończą w jednym worku

Jesteś gównem to chociaż takie głupoty możesz sobie popisać. Ja się wywyższam i sram na tych wszystkich tutaj, w polszy ze 3 osoby ogarniają source.

Skończcie płakać i się za siebie weźcie, bo przeklejając kod z mpc gównami pozostaniecie.

Opublikowano

net.SendGuildAddMemberPacket(player.GetTargetVID()) jak by ktoś chciał. Nie skorzystam bo i tak mam już dawno fixyd

A te nic nieznaczące łaki dalej się spinają o jakieś gówna  :v

Kisnę z was niemiłosiernie  xD

Po pierwsze, błąd znany jeszcze za czasów Nerona.

Po drugie, nawet k***a fix był wrzucony za czasów Nerona, baniak mi się grzeję jak myślę że ktoś jeszcze tego nie zafixował  xD

Po trzecie, co to k***a jest?

ci co będą się wywyższać zawsze skończą w jednym worku

Jesteś gównem to chociaż takie głupoty możesz sobie popisać. Ja się wywyższam i sram na tych wszystkich tutaj, w polszy ze 3 osoby ogarniają source.

Skończcie płakać i się za siebie weźcie, bo przeklejając kod z mpc gównami pozostaniecie.

1 raz się zgodzę.

Czy ty możesz skończyć p******** głupoty?

b7d0fce009c44b7184296b0eb8beef0f.png

Oto source na Ascarial, które przecież ty robiłeś. Nie zabezpieczone, ale ty przecież i tak k***a powiesz że masz to od 2013, od razu jak source udostępnili.

Opublikowano

Po fakcie jakim było danie fixu na MPC, to możesz sobie w pizdę wsadzić tego screena że masz to dopisane. 

Mikołaj, czemu tyle agresji, ale fakt masz rację, teraz to w chuju screen jak fix jest na mpc xD

Co do fixu to na pewno nie jest twój, bo nawet nie wiesz jak on działa (w locale_string.txt)

0TvW4gk.png

Opublikowano

Po fakcie jakim było danie fixu na MPC, to możesz sobie w pizdę wsadzić tego screena że masz to dopisane. 

Bo przecież coś by dał screen z datą,gdzie zaraz powiesz,że sobie cofnąłem datę w laptopie? xD

Dla mnie liczą się fakty, a fakt jest taki że source którego używałeś nie miało tego zabezpieczone.

Opublikowano

@Flourine

Z tego co wiem to Ty byłeś tym kozaczkiem co używał tego i tak straszył Cortiuma, że wyjebiesz serwer itd.

Spróbuj teraz to wyskoczy fajna informacja z dedykacją na Twoj nick i ładne słowo skierowane do Ciebie (Jest to od 14 marca od około 18:40).

Opublikowano

Miałem to zrobione jeszcze w tamtym roku, zresztą kilku osobom na gg dawałem fixy na to aż dziwo że do dzisiaj nikt się nie podzielił.

Fix jest z deva i na dodatek jest mega c*****y.. działać może i działa ale ja bym się wstydził coś takiego do kodu dodać.

Opublikowano

Jak coś się robi to robi się to porządnie.

Kto jak woli.Gdyby Ci nie płacili to też byś nie robił.Sprawa oczywista.

No operacja plastyczna tania nie jest, więc po częsci rozumiem twoją aluzje. Ziomki też drogie ?

Opublikowano

Jak coś się robi to robi się to porządnie.

Kto jak woli.Gdyby Ci nie płacili to też byś nie robił.Sprawa oczywista.

No operacja plastyczna tania nie jest, więc po częsci rozumiem twoją aluzje. Ziomki też drogie ?

CZEŚĆ SPIERDOLINO XXDDDD.Nie pisałeś,że potrzebujesz operacji plastycznej.Jak coś mogę wesprzeć.PW z numerem konta i ile Ci potrzeba to podeślę

@Flourine

Cześć spierdolino. Właśnie nie pisałem.. Nie obrażając Cię - Są ludzie brzydcy.. są i ładni, ale Ty to powinieneś mieć zakaz wstawiania jakichkolwiek zdjęc na facebooka bo to już jest porażka. Pamiętam jak mój komentarz pod Twoim zdjęciem miał więcej + niż Twoje zdjęcie.. ponadto wszędzie jest śmiech z Twojej mordy, a moją mordę widziało już tyle osób, tyle osób ma mojego fb i nigdy nikt się nie zaśmiał z mojej mordy, a z Twojej ciągle leci brechta. Więc zastanów się co piszesz - spierdolno.

// STRACH SIĘ BAĆ - SS OD LAJKA

994741458851576661747.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...