Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drugie urodziny Smite!

Lukora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej jak wiecie dokładnie za dwa dni Smite będzie obchodzić swoje drugie urodziny od wyjścia z bety. Co wam się podoba co się nie podoba może macie jakieś specialne wspomnienia? Co byście zmienili  w grze jeszcze?

No cóż ja chciałbym zobaczyć skin do Hadesa i Arachne ;p  

Po za tym ściny oraz ciągłe crashe nie dają za dobrego wizerunku grze ;/

Opublikowano

Gra mnie coraz bardziej irytuje a szczególnie ludzie.

Jak widzę ludzi piszących po hiszpańsku to mam ochotę wyjść z gry, poziom graczy na casualach to jakaś kpina.

A no i moim zdaniem za dużo eventów jest.

Większy balans postaci, bo na rankedach widuje cały czas te same.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Podobnie jak @Hola osobiście gra mi się coraz gorzej, dzisiaj w prawie każdym meczu spotykałem Hiszpanów ( ofc pisali tylko po hiszpańsku, bo po co uczyć się angielskiego) eventy są co chwile, przez to casuale to paraolimpiada, i albo będziesz w teamie stompującym, albo w tym z Hiszpanami i Ruskami :v

Co do wspomnień, to najfajniej wspominam czasy starego ao kuanga, co grę był (miałem wtedy z 10/15 lvl więc nie wiem jak było z rankedami :p ) i te jeb*ne toranada :_: co nie zmieniało faktu, że fajnie się grało, nie dość, że praktycznie każdy gracz pisał po angielsku, to i atmosfera była inna (nikt nie flamował, nie było takiego tryhardu, może to po prostu kwestia wspomnień, nie wiem).

DR5ChPt.png

Opublikowano

Ze zmienił bym ultimate skill na ten co był wcześniej u SUNWOKONG'a niż ten co jest teraz

Ale jego ulta ma teraz Hun Batz bo stary SWK nie pasował do gry a potem jakiś ro później wrócił w nowej wersji

Opublikowano

Nie podoba mi się to, że gram od bety, a jeszcze nie mam 30 lvl... xD

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...