Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Candybot Wielkanoc

walet93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Złapał ktoś już sensivity na eventboxy? Jeżeli tak, to prosiłbym o podzielenie się wiedzą. ;)

Oczywiście poleci łapka!

Opublikowano

Pet je zbiera to po co bot?

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

Hmmm no żeby zbierało się ich więcej i żeby ich bot nie omijał ;) zaraz będę szukał tego sensiviti jak sie uda to dam znać

Opublikowano

Candy bot mi przez cały czas zbierał jajka przy zaznaczeniu opcji "colect event boxes" a dzisiaj coś mu odwaliło i nie zbiera pomimo wielokrotnego wyłączania i włączania ;/

Opublikowano

Mi już od początku ich nie ruszał, szukałem sensivity, ale jeszcze nie wpadło.

Dostałeś już odpowiedź od kolegi, ale rozwinę, że jeśli bot będzie także zbierał eventboxy to tylko wyjdzie na plus, głównie w efektywności (więcej uri i gg :D ).

Opublikowano

Ja zbieram na 1.09 bez opcji zbierania tych boxów, ale mam ustawione na 79 sensivity normalnych i zbiera też bonusowe.

Opublikowano

Wlasnie wiecie co oznacza przy schowanych petach liczba np. 4.0 lub 2.8 ?

Przy petach? Czy dronach? Jak dronach to lvl wszystkich(średnia).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...