Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam exp bota EasyMetin2 Beta przez andrzejt17 i jak klikam urucham gre mam wybrac metin2client.bin to biore i mi pisze ze ta wersja jest przeznaczona tylko dala neimieckeij wersji metin2 czytałem na forum i mowili zebym wzial z c/program files/Metin2_PL i biore i tam jest ten Metin2 clinet ale jak klikam to to samo help pomuzcei andrzejt17 pomuz mi bo ty sie dobrze znasz an tych hackach help!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

czytaj dokladnie instrukcje i ogladaj filmiki, jak instalujesz bota to na koncu instalacji odznacz zeby nie uruchomil sie od razu, potem wyskoczy ci druga instalacja patcha i tam wskoczy automatycznie sciezka C:/programfiles/metin pl/pack czy jakos tak i to jest bledna sciezka musisz zmienic ja na folder w ktorym masz metina, bierzesz pprzegladaj i szukasz folderu metina... np jak masz metina w folderze Metin2 PL to sciezka bedzie wygladala C:/program files/Metin2 PL, potem w opcjach nie włączaj aktualizacji bo mnie sie przez to rąbało, jak nie pomoże wywal metka całego od poczatku zainstaluj, spatchuj, ztorrentuj i instaluj bota, masz w ogole ta cala instrukcje w samym temacie i co musisz miec w systemi service packi itp wiec czytaj i proboj a nie za 1 razem lecisz na forum spamowac...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...