Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­O kurw*, gratuluje 5 osób online w godzinach szczytu. Gratulacje wasz serwer tak bardzo wypalił te stada graczy na spawnie, wow. Te 200, 100 osób o matko i córko!!!

post-1389359-0-34140100-1459177479.jpg

Opublikowano

­O kurw*, gratuluje 5 osób online w godzinach szczytu. Gratulacje wasz serwer tak bardzo wypalił te stada graczy na spawnie, wow. Te 200, 100 osób o matko i córko!!!

attachicon.gifrbfgepnlnrbyleykqefmxrpqikggrafrpierbrfeoccojagfppselxbamoytihunmjiczgizyayupbgiebqciagsgeentmwghpba.jpg

Haha, No no no powiem chlopacy ze serwer wypalił naprawde zagram duzo graczy gra jak dobrze widze to 5000000000ty ludzi.

­

Opublikowano

attachicon.gifrbfgepnlnrbyleykqefmxrpqikggrafrpierbrfeoccojagfppselxbamoytihunmjiczgizyayupbgiebqciagsgeentmwghpba.jpg

Była tylko jedna reklama, ale się trzymamy w porównaniu do serwera twojego przyjaciela

Haha, No no no powiem chlopacy ze serwer wypalił naprawde zagram duzo graczy gra jak dobrze widze to 5000000000ty ludzi.

­

@Cellebryt

Wiktorze, widzę, że już lepiej u cb z ortografią ale dalej twoje zachowanie jest dziecinne, ale gratuluję nauczenia sie nareszcie pisać :)

Nie polecam serwera , Właściciel to jakieś gówno pod każdą reklamą innego serwera pisze ,,Ten serwer to gówno jak i jego właściciel'' .

@Aides ale uzasadnij dlaczego ? Ze nas nie lubisz, ze wzgledu że mamy lepsze pluginy czy coś to nie powód. Czekam na uzasadnienie, dlaczego :)

"Właściciel to jakieś gówno" - tak pisze osoba dojrzała , szkoda mi słów..  

Pod każdą reklamą ?? Daj przynajmiej 3 reklamy, komentujemy reklamy serwerów tak, jak na to zasługują :)

gowno nie serwer nie polacam administracja ch***a­

@Cellebryt

Ze kiedyś prowadziłem z tobą serwer i odszedłem, to dlatego mnie teraz nie lubisz, ale co tam :*  

Dojrzały człowiek powinien się z tym pogodzić a nie spinać sie kolejny rok :*  

Uzasadnij dlaczego tak jest ?

widzę jakiś 2 buraków za serwerek się wzięło i sobie posty lajkują :D

MediumHC a EasyHC ale różnica, faktycznie macie identycznie wszystko to co znajduje sie na co 2 easyhc tylko wasz to MEDIUM hc, kreatywne chopaki jesteście xD

Na milion procent nie zwróci się wam hajs który wydaliście :D + skoro nie stać Cię na opłacenie maszyny dłużej niż miesiąc po co robisz serwer? Z PA$JI co nie ?

+ @єяιρѕσи  kolegami nie jesteśmy to po 1, po 2 grzeczniej jak do mnie mówisz chłopaczku. Myślenie logiczne widać boli ciebie i jakiegoś majsterka. Ludzie widzą, że to będzie syf i no życzę wam żeby jak najszybciej upadł :)

@Manna;3  Po 1 pluginów takieg jak są u nas to nie ma na zadnym serwerze, mamy innowacyjne rzeczy

Dlaczego @єяιρѕσи ma się do cb grzeczniej zwracać, jak widać, że ty jeszcze gówniarzem jesteś, a w internetach udajesz wielkiego dojrzałego człowieka, to widać.. Jak sie czujesz z zakupionym kanałem na yt :D

Tylko dlaczego wiekszość osób na serwerze piszę że serwer fajny dużo nowości, tylko mało graczy. Tylko zle sądzą osoby które mają z nami spine .

Pozdrawiam @1373230489-U611928.pngKinga Duda, @Cellebryt, @Manna;3, @Aides

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

usuń jeszcze nacikanego to może nawet wejde na start.

jeżeli zmieniliście tylko drop i spawn, a reszta została tak samo to nie polecam, bo znów p2w.

Opublikowano

usuń jeszcze nacikanego to może nawet wejde na start.

jeżeli zmieniliście tylko drop i spawn, a reszta została tak samo to nie polecam, bo znów p2w.

Ceny w itemshopie obniżone, nie ma u nas żadnego naciukanego, robił nam tylko reklamę na poprzedniej edycji. Drop jest git, a spawn jest w trakcie budowy, więc nie wiem o co ci chodzi.

Opublikowano

@topic

Teraz to mnie po prostu eripson dobiłeś, opłaciłem maszyny a ty jeszcze passy pozmieniałeś, nie raz mi szkoda takich szczeniackich zachowań, 18 lat a przezywa jak dzi*** okres :)

Nie polecam . 

eripson, Każdy serwer, który ty prowadzisz, nie ważne z kim i tak nie wypali.  Przekonałem się już o tym, zarządzanie na poziomie easy tak jak twój serwer.  

:*

Jak Ciebie odwiodłem od easyhc to ty znowu wracasz, żeby $$$$ zarobić :)

@Gorczan i @Xierip 

Zapraszam do wypowiedzi, nie pisać bugów please :)

Opublikowano

@topic

Teraz to mnie po prostu eripson dobiłeś, opłaciłem maszyny a ty jeszcze passy pozmieniałeś, nie raz mi szkoda takich szczeniackich zachowań, 18 lat a przezywa jak dzi*** okres :)

Nie polecam . 

eripson, Każdy serwer, który ty prowadzisz, nie ważne z kim i tak nie wypali.  Przekonałem się już o tym, zarządzanie na poziomie easy tak jak twój serwer.  

:*

Jak Ciebie odwiodłem od easyhc to ty znowu wracasz, żeby $$$$ zarobić :)

@Gorczan i @Xierip 

Zapraszam do wypowiedzi, nie pisać bugów please :)

Mówi to osoba, która jest życiowym gównem i, która okrada przez cały czas dzieciaki na hajs za plg. Serwer nie wypalał, bo robiłem go z tobą, przez tydzień nie potrafiłeś załatwić ani jednej reklamy, a obiecywałeś kokosy. Ja lecę na hajs? Nie sądzę, bo gdy ja chciałem zmienić ceny w itemshopie, to ty nie, bo nie zarobimy na tym. Nigdy nie zarządzałem serwerem w sposób "easy", zawsze się starałem i siedziałem godzinami nad serwerem, aby wypalił, to ty nigdy nic nie zrobiłeś w tym kierunku, aby wszystko wypaliło. Przestańmy się oszukiwać Arku, masz ból dupy, bo wiesz, że ta edycja serwera będzie dobra ze względu na reklamy i dopracowanie i na dodatek nie ma już ciebie.

Opublikowano

Co jak co, hejtowałem Majstra, ale on robił dopracowane serwery (oczywiście pod względem techniczym), no ale cóż, powodzenia. 

PS. Nie opłacało się o Fabka reklamy kupować, bo jest zwykłym zerem, który leci na hajs.

Opublikowano

Co jak co, hejtowałem Majstra, ale on robił dopracowane serwery (oczywiście pod względem techniczym), no ale cóż, powodzenia. 

PS. Nie opłacało się o Fabka reklamy kupować, bo jest zwykłym zerem, który leci na hajs.

Tylko, że themajster nigdy nie miał swojego serwera xD. Ja zawsze siedziałem i ogarniałem plg, on pomagał mi tylko przy rzeczach, których nie potrafiłem zrobić, więc proszę cię nie gadaj, że on robi dopracowane serwery od strony technicznej. Co do fabka to jest prawda, ale dużo graczy było za tym / zleciło mi, abym jednak kupił u niego reklamę.

Opublikowano

Tylko, że themajster nigdy nie miał swojego serwera xD. Ja zawsze siedziałem i ogarniałem plg, on pomagał mi tylko przy rzeczach, których nie potrafiłem zrobić, więc proszę cię nie gadaj, że on robi dopracowane serwery od strony technicznej. Co do fabka to jest prawda, ale dużo graczy było za tym / zleciło mi, abym jednak kupił u niego reklamę.

Nie wiem co robił, a czego nie robił, ale serwer miał fajne pluginy, tylko administracja... Sam wiesz ;).

­

Opublikowano

@554461402688252517908.png NetherSky. kinia chyba na głowe upadłaś

on i dobre pluginy.

chyba tylko wtedy jak ktoś chce coś większego.

@TheMajster teraz to dowaliłeś. xDDDDDDD

xierip aka padambo który jest programistą z dupy, a jego serwery miały po 20 graczy w dniu startu.

Ceny w itemshopie obniżone, nie ma u nas żadnego naciukanego, robił nam tylko reklamę na poprzedniej edycji. Drop jest git, a spawn jest w trakcie budowy, więc nie wiem o co ci chodzi.

chodziło mi o to, że jeśli to jest "odgrzewany kotlet" czyli wszystko z tamtej edycji prócz zmienionych paru rzeczy.

Opublikowano

Wszedłem, dostałem komunikat że gracze premium logowani są automatycznie i że moje logowanie przebiegło pomyślnie. Po minucie zostałem wyrzucony ponieważ nie zalogowałem się ^^

Opublikowano

Wszedłem, dostałem komunikat że gracze premium logowani są automatycznie i że moje logowanie przebiegło pomyślnie. Po minucie zostałem wyrzucony ponieważ nie zalogowałem się ^^

Zostałeś wyrzucony prawdopodobnie za bycie na lobby dłużej niż 30 sekund (licznik na pasku exp). Byłem zmuszony to dodać bo kiedyś typek u nas na lobby potrafił afczyć 24/7. xD

Opublikowano

@554461402688252517908.png NetherSky. Nie spodziewałem sie takiego miłego komentarza :D

Eripson programisto, nie postarałeś się :)

Co do tego, że Nie miałem serwera, z 3 lata temu prowadziłem serwer i graczy miał 100+, dobrze o tym wiesz :* 

Zobaczysz teraz jaki projekt się szykuje :)

Opublikowano

ale mnie zastanawia ciągle jedna rzecz, po c**j Wy tak się spinacie :v

przeciez majnkraft to gówno, od ponad roku nie ma po co w to grać w ogóle xD

wszystkie te serwery jak i ich właściciele są siebie warci i nadają się do wyjebania do śmietnika, szkoda czasu. 

ja nie mówię tylko o tym serwerze, wszystkie te izisrace są klepane na jedno kopyto, a gra przestała bawić odkąd ludzie zamiast po prostu grać i dobrze się bawić, szukają bugów, ominięcia antyczitów i ddosują innych graczy. przecież to jest k***a parodia xD

cytując klasyka Zbysia Stonogi - TO JEST DRAMAT K***A XDDDDD

pozdrawiam wszystkich, którzy pamiętają lata 2k12 jak gra bawiła, nie było pierdolenia o autorskich pluginach, nikt się nie atakował, wgrywało się Factions, spawn z PlanetMinecraft i jazda :)

no, to na tyle, kończę tę dyskusję, wszyscy wyżej wyjdźcie z domu czy coś, bo traktujecie to wszystko zbyt poważnie.

5465845486.png

Opublikowano

kiedy start, bo nie moge wejść?

wszystkie te serwery jak i ich właściciele są siebie warci i nadają się do wyjebania do śmietnika, szkoda czasu. 

a kto chciał zemną robić 1.9? xp

Opublikowano

kiedy start, bo nie moge wejść?

a kto chciał zemną robić 1.9? xp

Start już dzisiaj o godzinie 16.00!

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...