Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szukam bota

Q-BANN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tylko candy jest w miare okej :)

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

@THCpiotr on jest w chu/j drogi i na dodatek sporo banow polecialo za niego bo dodali raz niewidzialne boxy i taki pixelbot ich nie klikal bo nie widzial normalnie tez sie niedalo pet nie zbieral ich a golem bot tak :)

76561198125755300.png

Opublikowano

@THCpiotr on jest w chu/j drogi i na dodatek sporo banow polecialo za niego bo dodali raz niewidzialne boxy i taki pixelbot ich nie klikal bo nie widzial normalnie tez sie niedalo pet nie zbieral ich a golem bot tak :)

Aktualnie polecam candybota, mam go już chyba 3 miesiące, średnio bocę po 10h dziennie, czasem nawet więcej i bana brak. Zbiera całkiem okej jak na beta wersje.

Opublikowano

Aktualnie polecam candybota, mam go już chyba 3 miesiące, średnio bocę po 10h dziennie, czasem nawet więcej i bana brak. Zbiera całkiem okej jak na beta wersje.

To ja bardzo podobnie jak Ty, ale beta wersja będzie jak narazie bez zmian bo założyciel zakończył projekt candy :/

Opublikowano

@Raytlion

@diplo9900

a umie ktos pisac skrypty?
bo mam pixelbota idealnego ale trzeba zmienic date bo byla do konca grudnia :(

posiadam go tylko ja bo robil to kuba ale jemu sie juz nie chce....

ja na nim wyciagalem ponad 100k urki na noc

zbiera tylko boxy ale zajebiscie zbiera :) nowe boxy dodaje sie prosto wystarczy dodac nowy kolor w formacie hexz i gotowe :)

76561198125755300.png

Opublikowano

@Raytlion

@diplo9900

a umie ktos pisac skrypty?

bo mam pixelbota idealnego ale trzeba zmienic date bo byla do konca grudnia :(

posiadam go tylko ja bo robil to kuba ale jemu sie juz nie chce....

ja na nim wyciagalem ponad 100k urki na noc

zbiera tylko boxy ale zajebiscie zbiera :) nowe boxy dodaje sie prosto wystarczy dodac nowy kolor w formacie hexz i gotowe :)

Masz k-bot'a ? XDD

Opublikowano

cos lepszego bo 100% bezpieczny poniewaz nie ingeruje w gre klika tylko to co widzi po kolorach rozpoznaje ze to box mozna dodawac wlasne kolory

szukam osoby do wspolpracy mozliwosc zaplaty za pomoc
i zastanawiam sie czy dac go za free dla wszytskich ukonczonego :)

czy udostepnic wszytskie pliki tego bota na forum i niech ludzie tworza wlasne z tego

76561198125755300.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...