Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop do sklepu ( max 1800zł)

Priam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, poszukuję jakiegoś dobrego laptopa którego będę używać w sklepie. Branża odzieżowa. Laptop będzie potrzebny do przeglądania internetu, odbierania poczty czy obsługiwania programu logistycznego do sklepu.

Widziałem, że jest tutaj dział, gdzie są różne linki, jednak jest ich sporo dlatego chciałbym się poradzić ktoś może coś poleci najlepszego za tę cenę. Musi być oryginalny system.

ulpdoa6f345.png

Opublikowano

Tutaj masz całe zestawienie:

http://www.mpcforum.pl/topic/1520352-zestawienie-polecanych-laptop%C3%B3w-156-cala-na-marzec-2016-r/

Myślę ze najlepszy tutaj będzie:

Dell Vostro 3546 i3-4005U/4GB/500/DVD-RW/Win8X 

Renomowana marka dell, przed wszystkim matowa matryce nia odbija otoczenia mniej męczy oczy, rewelacyjne czasy pracy na akumulatorze do 7h na wifi, cicha a nawet bezgłośna praca, niskie temperatury, wygodna klawiatura, przyzwoite biznesowe wykonanie, matowa obudowa + 3 letnia gwarancjia biznesowa Dell "Serwis u klienta następnego dnia roboczego to najszybsza i najlepsza forma serwisowania" 

ASUS R556LJ-XO739T i3-4005U/4GB/1TB/DVD/Win10 GF920

Matowa matryca, lekka praktyczna obudowa, wygodna klawiatura, świetne tempratury jak przystało na Asusa,  długie czasy pracy na akumulatorze do 5h na wifi. Dobra wydajnośc w niskiej cenie. 

Dell Inspiron 5558 i3-5005U/4GB/1000/Win10

renomowana marka dell, dobry dostęp do niektórych podzespołów, niskie tempratury, pokrywa serwisowa. Laptop posiada dobry serwis i domową gwarancję dell (w razie awarii dzwonisz do serwisu oni wysyłają do Ciebie montera (serwisanta) i laptop jest naprawiany na miejscu). 

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...