Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem przy teleportacji w Metin2

MrLG@

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od pewnego czasu na każdym serwerze nawet globalu , mam problem przy Teleportacji następuje lag i nie moge sie teleportować poprzez to musze rlg robić jest to bardzo uciążliwe bo nawet na dageony nie moge isc prosze o pomoc 

TYLKO MrLG

Opublikowano

@up jezu kazdy tak ma nawet ja mam z komputerem za 5k który sluzy mi do grafiki.I pytanie autora jaki ma komputer jest bez celu xD.No ale zawsze mozna w sumie pospamować xD pozdro

/niereg. sygna

Opublikowano

A próbowałeś reinstalować metin'a, lub wyłączyć antyvirusa, możliwe że antyvirus blokuje niektóre pliki, przez co uszkadza działania clienta

Opublikowano

Ja to nie wiem po co jest te forum.Ludzie snują jakies domysly.Skoro padlo od czego to się dzieje.I padlo rozwiazanie.To na siłe uzytkownicy jak i sam autor nie dopuszczaja tego do myśli xD hah

/niereg. sygna

Opublikowano

Wina lezy po stronie twojego internetu. To ze podczas testu masz wzorowe parametry nie oznacza, ze tak jest zawsze, podczas teleportacji wystarczy niewielki blad w komuniakcji z routerem aby wystapil owy blad.

• 1 rok później...
Opublikowano

Rowniez mam ten problem. nie jest to wina internetu.|

problem nastapil po formacie - przed działało jak talala..

wina clienta tez raczej nie - no chyba ze dziwnym zbiegiem wszystkie metiny sa na 1 cliencie robione.. sprawdzalem to na 4privach i na PL'u
ktoś coś na to zaradził moze ? 
@MrLG@ poradziłeś sobie z tym jakoś ? :/

Opublikowano

Musicie napisać do swojego dostawcy internetowego i poprosić aby zmienił wam IPv z 6 na 4.

Procesor: Intel Core i5 4690

Płyta główna: MSI B85-G43

Zasilacz: Thermaltake 530W

RAM: Crucial Ballistix 8 GB

Karta Graficzna: MSI GTX 770

Dysk SSD: Plextor 128 GB M6S

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...