Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiś prosty bot do auto loota

ce.

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Witam,

Mam pytanie czy jest dostępny jakiś prosty, a zarazem niewykrywalny bot do autoloota ?

Z góry dzięki za odpowiedź.

Pomocnik
Opublikowano

A jest jakiś(nawet płatny) którego ciężko wykryć? Bo potrzebuje bota do wsparcia gry, a nie czystego bocenia.

Opublikowano

A jest jakiś(nawet płatny) którego ciężko wykryć? Bo potrzebuje bota do wsparcia gry, a nie czystego bocenia.

Jest nawet kilka. Xenobot, Windbot, Redbot. Używanie nawet tylko do lootingu grozi banem, więc się zastanów czy warto.

Opublikowano

Czy megabot na oficjalnej stronie dzial tez na wersji 10.91 bo tam jest tylko 10.90? I czy ktoś pobierał megabot z pandoriumx?

Opublikowano

Nie bocę, lecz słyszałem, że WindBot to najlepszy bot do tibii. Nawet pod względem skryptów oraz osób robiących skrypty ( skrypterów ). Windbot też jest ciężko wykrywalny.

Bot do loota ? Czy to ma sens ? Zastanów się... Zbieranie loota nie jest wcale ciężkie.

Opublikowano

Nie bocę, lecz słyszałem, że WindBot to najlepszy bot do tibii. Nawet pod względem skryptów oraz osób robiących skrypty ( skrypterów ). Windbot też jest ciężko wykrywalny.

Bot do loota ? Czy to ma sens ? Zastanów się... Zbieranie loota nie jest wcale ciężkie.

Chyba nie grałes nigdy knightem piotrus. Albo miałes 70 lvl i biłes facc tomb :)

Opublikowano

Chyba nie grałes nigdy knightem piotrus. Albo miałes 70 lvl i biłes facc tomb :)

400, kilka 200-300 leveli mam, także źle mówisz. Ciężkie jest zbieranie loota ? Ziomek -.-

Opublikowano

Bez przesady za samo łapanie lota nie tak łatwo o bana ciężko to wykryć nikt tego nie zgłosi bo skąd będzie wiedział, cipsoft sprawdza postać głownie jak biega po tych samych waypointach to jest podstawą bana gdy np postać przez 20h biega po mapie tak samo to już łatwo o bana 

Opublikowano

400, kilka 200-300 leveli mam, także źle mówisz. Ciężkie jest zbieranie loota ? Ziomek -.-

Wyłacz ten OTS Andrzej. Idz chociazby na taka lewa i zbieraj tam recznie , nie mowiac juz prison / cata.

Opublikowano

Ja ostatnio dostałem bana na maina mimo ze od dłuższego czasu używałem bota tylko do loota i healingu Często gralem też bez bota. Ale przyznam ze do 160 expilem wyłącznie na bocie w granicach rozsądku. A do 230 tylko heal i loot. na noobie wbilem w ten czas 150 bocąc tylko na corymach na tych samych wpt od 70 lvl a bana nie dostałem nim.

HDD1SRE.png                            

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...