Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który bot na aktualną chwile jest lepszy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, zacząłem w to grać, ale farmienie tych dziennych questów po 40 golda jest żmudne, widzę, że w tym dziale są dwa boty, Hearthbuddy i HearthRagner, który jest prostszy w obsłudze/lepszy? (Te startowe talie do dyspozycji, za wbicie 10 lvl'a)

http://imgur.com/3pGeCrY - hipokryzjon. hehe

Opublikowano

Hearthbuddy jest raczej lepszy i prostszy w obsłudze, zbudowałbym sobie jeszcze jakiś aggro deck na huntera/paladyna i można farmić golda.

Opublikowano

Hearthbuddy jest raczej lepszy i prostszy w obsłudze, zbudowałbym sobie jeszcze jakiś aggro deck na huntera/paladyna i można farmić golda.

A z tych startowych talii nic nie wyfarmie? :/ 

No tymi standardowymi taliami najlepiej do 10 lvla postaci grać.

Opublikowano

Hearthbuddy i Hearthranger trochę się różnią, ale silverfisha (to co myśli) można ustawić i tu i tu jak się chcę, na hb jest tak ustawione, żeby jak najszybciej robił turę, symulowanie tur jest o wiele bardziej zmniejszone defaultowo (czyli przy słabym PC mniejsza szansa na nie zdążenie skończenia tury przez bota) (co nie znaczy, że nie można tego znaleźć w pliku i zmienić). Ogólnie po wielu miesiącach spędzonych z HB polecam przerzucić się na HR'a. Większe możliwości co do ustawień, możesz ustawić, żeby grał tavernbrawly (HB nie może), możesz ustawić concede np. na 20 randze i 1 gwiazdce, na poddanie się automatyczne gdy przeciwnik ma lethal, 25 hp a ty 5, tak samo automatyczne wyłączania, włączania się bota, i coś jeszcze by się tam znalazło, ale ogólnie HR mnie bardziej wciągnął, no i nie jest tak bardzo awaryjny jak HB przynajmniej w moim przypadku, od pewnego czasu zaczął się samoistnie crashować i nie było możliwości ustawienia bota na noc. No i najważniejsze, jest fajny temat gdzie pokazane są mulligany, comba, settingsy do poszczególnych decków oraz do standardowych jak dobrze pamiętam, jakbyś był bardziej zainteresowany to zapraszam na PW.

HR jest darmowy dziennie na 4h, ale posiadając cracka z nulleda ma sie unlimited :).

518831445005751729602.png

Opublikowano

Grałem na dwóch i Hearthbuddy bardziej mi przypadł do gustu. HR robił u mnie strasznie głupie plejsy i wyciągał mniejszy win rate niż HB, ale może to kwestia ustawień. 

U mnie HB nie crashuje, potrafi spokojnie cała noc bez wywalenia działać. 

Sam gram na nowym koncie i na tym decku: http://www.hearthpwn.com/decks/352585-trumps-basic-hunter-level-10 (trochę przerobiłem kartami, które wypadły mi z tych początkowych pakietów za questy) robi mi ok 80% win ratio na 20 ranku z auto concede. 41w / 11l wczorajszej nocy i 47/12 dzisiaj, więc daily robi bardzo szybko jak na prosty deck.

Także jeśli zależy ci na samym daily bez bawienia się w konfigurowanie bota to polecam HB.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...