Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo tania myszka

ʌǝуz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bloody zalezy jaka v7 itd to syf na pixarcie a np bloody a9 ma dovrego avago juz nie pamietam jakiego. Jaki masz chwyt? Palm claw czy fingertip?

Opublikowano

Bloody jest dobre dla kogos kto gra bo lubi.Mialem i polecam do momentu az chcesz zaczac grac na serio.

Jak nie grasz wiecej niz 5 godzin dziennie i na normalnym poziomie to mozesz spokojnie brac. Po 5 godzinach troche wydaje sie ciezka i przy bardzo szybkich ruchach sensor wariuje ale to dla normalnego gracza raczej zaden problem.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Dobra, bo juz raka dostaje, wszystkie te tanie wymienione bloody to gowna, ale nie wszystkie bloody sa zle oczywiscie, mozesz wybrac jakiegos a4techa, byle optyka, nie lasera skoro do CSa, a jesli chcesz tanio, a serio dobrze (tak przynajmniej do 100zl nie masz lepszej myszki) to na allegro za 20-30zl jest microsoft wmo 1.1a, przychodza w dobrym stanie, a warto. 

Teksty "sensor sie rozlecial" (mhm), ze to slabe myszy (tak bez skomentowania danego modelu, ktory serio jest slaby) to debilizm. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Jesli zwiekszyles budzet do 100zl to mozesz brac logitech g100s, 2osoby z cloud9 jej uzywaja wiec chujowa nie moze byc, wrecz przeciwnie ^^

Opublikowano

G100s zdecydowanie.

Bloody + duże i szybkie ruchy myszką = masakra

Ich sensor nie wyrabia.

To chyba nikt z was w ręce nie miał i sugerujecie się opiniami z dupy wziętymi z internetu. Nawet jakbym ją rzucił równo po podłodze to nawet się nie zatnie tylko zrobi płynne ileś obrotów w grze. Jak nie wierzysz film ci nagram
Opublikowano

Chyba zdecyduję się na to bloody. Bardzo mi odpowiada ta myszka. Jak się jebnie ten sensor to najwyżej nową kupię :D

759081466790725720585.png

Opublikowano

G100s zdecydowanie.

Ich sensor nie wyrabia.

To chyba nikt z was w ręce nie miał i sugerujecie się opiniami z dupy wziętymi z internetu. Nawet jakbym ją rzucił równo po podłodze to nawet się nie zatnie tylko zrobi płynne ileś obrotów w grze. Jak nie wierzysz film ci nagram

No to się kolego mylisz ;)

Chyba zdecyduję się na to bloody. Bardzo mi odpowiada ta myszka. Jak się jebnie ten sensor to najwyżej nową kupię :D

Za 120zł masz SS Kana v2 - nie jest najnowsza, ale ja gram na niej od 1,5 roku i jest ideolo ;). Rzecz w tym że biała jest tańsza, a pewnie nawet i za 100zł znajdziesz.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Myszki aa4techa sa bardzo kiepskie

Pod jakim względem?

Przyciski mi sie ulamaly. Najpierw lewy a potem prawy strasznie slabe wykonanie i myszka slaba nie ma roznicy czy myszka za 20zl czy za 100zl .. Ja bym kupilza 20jakas a potem zbieral np na zowie fk1
Opublikowano

Pod jakim względem?
Przyciski mi sie ulamaly. Najpierw lewy a potem prawy strasznie slabe wykonanie i myszka slaba nie ma roznicy czy myszka za 20zl czy za 100zl .. Ja bym kupilza 20jakas a potem zbieral np na zowie fk1

Jak sie nie szanuje to tak jest. Trzeba panować nad nerwami

Opublikowano

G100s zdecydowanie.

Ich sensor nie wyrabia.

No to się kolego mylisz ;)

Za 120zł masz SS Kana v2 - nie jest najnowsza, ale ja gram na niej od 1,5 roku i jest ideolo ;). Rzecz w tym że biała jest tańsza, a pewnie nawet i za 100zł znajdziesz.

Ja znalazłem tylko za jakieś 200zł xD Nwm może to były jakieś inne ale nie wydaje mi się ;)

Opublikowano

Ja tam widzę na ceneo po 140, więc na pewno taniej się znajdzie. Polecam poszperać na allegro, olx i innych ;)

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Pod jakim względem?

Nie zlamalem lecz sie ulamala sama od siebie kredynie niedopierdolony....

Opublikowano

A ja mogę szczerze polecić Ci bloody :)

Miałem v7m (Niestety sprzedałem, denerwowały mnie uszka po bokach - dla prawo i lewo ręcznych)

Z sympatii do marki, postanowiłem kupić kolejną myszkę bloody - tym razem był to v3 (stosunkowo prosta)

Powiem ci, że wszystkie komentarze i opinie typu : "Myszka po szybkim ruchu.... robi bla, bla, bla" "Sensor słaby" - to czysta brednia !

Niestety ale nie wiem czemu panuje taka opinia o tych myszkach.

Pierwszy raz jak planowałem ją kupić, przestraszyłem się opiniami i od razu po zakupie próbowałem na siłę znależć gdzieś jej "minus" - Nie udało mi się.

Powiem Ci z doświadczenia, że myszki bloody mają zarąbisty sensor, nie gubi się w ogóle (Jeśli ktoś twierdzi inaczej, niech mi wyślę swój filmik jak to pokazuje - Nie te z yt :) Ja mogę zrobić tak samo i gwarantuję, że temu komuś szczęka opadnie)

Bloody jest tyle rodzajów, że na pewno znajdziesz jakąś, która pasuje Ci do ręki :)

O myszce mogę powiedzieć, że do 100 zł lepszej nie znajdziesz - Możesz mi zaufać na słowo.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Miałem v7m (Niestety sprzedałem, denerwowały mnie uszka po bokach - dla prawo i lewo ręcznych)

Z sympatii do marki, postanowiłem kupić kolejną myszkę bloody - tym razem był to v3 (stosunkowo prosta)

Powiem ci, że wszystkie komentarze i opinie typu : "Myszka po szybkim ruchu.... robi bla, bla, bla" "Sensor słaby" - to czysta brednia !

Pierwszy raz jak planowałem ją kupić, przestraszyłem się opiniami i od razu po zakupie próbowałem na siłę znależć gdzieś jej "minus" - Nie udało mi się.

Powiem Ci z doświadczenia, że myszki bloody mają zarąbisty sensor, nie gubi się w ogóle (Jeśli ktoś twierdzi inaczej, niech mi wyślę swój filmik jak to pokazuje - Nie te z yt :) Ja mogę zrobić tak samo i gwarantuję, że temu komuś szczęka opadnie)

Bloody jest tyle rodzajów, że na pewno znajdziesz jakąś, która pasuje Ci do ręki :)

O myszce mogę powiedzieć, że do 100 zł lepszej nie znajdziesz - Możesz mi zaufać na słowo.

Pozdrawiam.

Jeszcze się chwilę wstrzymam ale wydaję mi się że właśnie biorę Bloody :)

Opublikowano

Pod jakim względem?
Nie zlamalem lecz sie ulamala sama od siebie kredynie niedopierdolony....

Tak tak. Ja mam swoją już pół roku i ani draski nie ma. Rodzice nir mówili ci że nic samo się nie dzieje? Ewentualnie gdzies ci spadla albo wada fabryczna

Opublikowano

Pozdrawiam.

Jeszcze się chwilę wstrzymam ale wydaję mi się że właśnie biorę Bloody :)

Nie wszystko co powiedza w necie jest prawda, te najtansze bloody maja slabe sensory... nie sluchaj tak typa, moi znajomi juz nie raz plakali na MMach, a sam widzialem co sie u nich dzialo (podobnie mialem na jakies mega taniej i gownianej myszce biurowej NTT, microsoft juz akurat lepsze :P ) 

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...