Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program csgo.exe przestał działać

zeekie123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Państwa

piszę w związku z zaistniałym problemem jaki mnie doświadczył odnośnie CS:GO. Widziałem podobne tematy jednakże mój problem jest trochę bardziej specyficzny. Jeżeli piszę w złym miejscu proszę o przeniesienie.

Problem odpalenia CS'a zaczął mi się nie dawno, to restarcie komputera chciałem odpalić CS'a i wyskoczył mi takowy komunikat windowsowy "Program csgo.exe przestał działać" (ten komunikat nie wyskakuje w trakcie ładowania map jak innym większości się zdarza). Cóż więc postanowiłem, że przeinstaluje CS'a i napewno bedzie działać -  niestety nie dalej to samo. Poirytowany całą sytuacją i szukania problemu w internecie. Stwierdziłem, że format komputera naprawia wszystko. A więc sformatowałem udało się działa!!!.... dwa dni i komunikat pojawił się znajomy mi komunikat.... wszystko próbowałem - sprawdzanie spójności plików, uruchomić przez administrator, zmieniałem różne komendy itp itd... kolejny format pomógł znowu na dwa dni i koniec... myślałem że to wina dysku SSD więc zainstalowałem na HDD i to samo....

Pozdrawiam

Opublikowano

Hmmm. Też miałem to samo lecz format pomógł. Ja usuwałem całego steam i wszystko na nowo instalowałem, tak by cały steam się na nowo zainstalował i do tej pory wszystko mi śmiga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...