Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Superglue

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to papier ścierny(najlepiej wodny) i lecisz :P

A obudowa to taki straszny wydatek, rzędu pewnie 10zł, że nie możesz kupić nowej.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

No kurwa , nalej sobie wody do kubeczka , a z kubeczka nalej na paluszki , a paluszki potem powycieraj i gotowe :)

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Z palców to pumeks i jedziesz.A z telefonu hm leciutko igiełką żebyś nie zadrapał sobie odbudowy.

@BTW - Co to za pomysł żeby tym się bawić :P?

Opublikowano

Z palców to pumeks i jedziesz.A z telefonu hm leciutko igiełką żebyś nie zadrapał sobie odbudowy.

@BTW - Co to za pomysł żeby tym się bawić :P?

Lalke barbi sklejał

reflink

Gość Sanuyem
Opublikowano

Spróbuj paznokciem, lub ewentualnie jakimś małym przedmiotem. najlepiej zarzuć zdjęcie tego jak możesz : D

Opublikowano

spróbuj zmywaczem do paznokci albo acetonem (rozpuszczalnik) :) ale ostrożnie nakładaj!

Ps: telefon to nie problem ja ostatnio chciałem skleić panel od DVD... cała tubka pękła i przykleiło serwetę do ławy i mi wszystkie palce prawej ręki. Przemyłem gorącą wodą z mydłem i mi zeszło :)

Następnym razem radzę ubrać gumowe rękawiczki i przygotować stanowisko do klejenia :)

Pozdro!

Nieregulaminowa sygnatura. / Makin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...