Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dot. Legendarki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, całkiem niedawno wyleciała mi legendarka z pakieciku TGT. Cieszyłem się jak pies na widok kości, ale nagle moje szczęście szybko minęło bo był to:ZMROŻEC chyba najgorsza legendarka z dodatku, ale nie wiem. I moje pytanie brzmi pyłować czy nie ?

Opublikowano

Zmrozec jest rzadko spotkany, jesli masz malo kart to pyluj smialo. 

Opublikowano

nie opłaca sie pyłować żadnej legendarki.

Po co trzymać legendarkę, której prawdopodobnie nie użyje się w żadnym dobrym decku? 

Szczególnie, że polityka Blizzardu to nerfienie, więc mała szansa na polepszenie jej w przyszłości. Sam zastanawiam się nad zmieleniem Millhouse'a, dość średnia ta karta. Gram od nie dawna i jeśli będę trzymał każdą legendarkę, szczególnie te bezużyteczne to nigdy nie zbiorę na jakiegoś dobrego decka.

Opublikowano

wiecie dlaczego ludzie grają dane legendarne kary bo są najlepsze jesli nie masz nic lepszego to grasz takie legendy jakie masz i dlatego nie warto pyłować

Opublikowano

Niektóre legendy są tak beznadziejne, że commony je biją na głowę, nie wspominając o rare czy epic. Jeśli się nie ma innych kart tak jak mówisz to i tak lepiej pyłować i kupić właśnie parę użytecznych zamiast męczyć się kartą, która gówno daje. Osobiście próbowałem grać Millhousem, po paru partiach dałem sobie spokój. 

Opublikowano

W każdym bądź razie zwróciło się zrobiłem sobie za ten pył trochę kart do Paladynka i jest git. Lecz ku mojemu zdziwieniu w dwóch pakietach dropły dwie legendarki: Deathwing i arcymag z coś tam dla maga :)

Opublikowano

Żeby nie zakładać nowego tematu, zapytam tutaj: Jaraxxusa warto pylić? Na żaden deck z nim nie mogę sobie pozwolić, bo nie mam reszty kart, a karta wydaje się elegancka.

jaraxxus jest z*******a legenda + jak wyjda formaty to powinien być jeszcze częściej grany, więc nie nie pyłuj.

Opublikowano

Żeby nie zakładać nowego tematu, zapytam tutaj: Jaraxxusa warto pylić? Na żaden deck z nim nie mogę sobie pozwolić, bo nie mam reszty kart, a karta wydaje się elegancka.

jaraxxus jest z*******a legenda + jak wyjda formaty to powinien być jeszcze częściej grany, więc nie nie pyłuj.

Tylko lipton, bo tańszego decku bez przygód z nim, za mniej niż 4k nie znalazłem. ;P

http://imgur.com/3pGeCrY - hipokryzjon. hehe

Opublikowano

Tylko lipton, bo tańszego decku bez przygód z nim, za mniej niż 4k nie znalazłem. ;P

poprostu go trzymaj i tyle,najlepiej nic nie pyłować z grywalnych kart, ja tylko pyłowałem karty typu ten rycerz 7/4 legendarny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...