Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra sie przycina

MAT0x2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że od groma była takich tematów, ale nie znalazłem jakiejś sensownej odpowiedzi na moje pytanie.

Otóż zacznę od tego , że nie było takich problemów jeszcze nawet kilka dni temu, bez problemu się grało, natomiast ostatnio są tak zauważalne ścinki że nie da sie grać :/  zaktualizowałem sterowniki i jest jeszcze gorzej, ustawiłem (dla sprawdzenia) wszystko na najniższe, a ścinki dalej były takie same jak wczesniej.

Nie sądze by to była wina optymalizacji, bo żadnej aktualki nie było w ostatnim czasie.

I jeszcze jedno pytanie, czy Razer Surround może wpłynąć jakoś na działanie gry ? oczywiscie jego też wyłączyłem i nie pomogło. 

Opublikowano

Może ty lagi masz ? :D

1. Zmieniałeś rozdzielczość ekranu? Jeśli tak to na jaką.

2. Sprawdź ile masz klatek frapsem czy czymś, normalnie, jak strzelasz w głowę / wybuch granatu.

Opublikowano

Wiesz co.. nie wiem dokładnie od czego to zależy, ogrywałem przed chwilą gierełe i chodziła normalnie przy wczesniejszych ustawieniach, nie tych minimalnych.

zmieniałem na 800x400 czy jakoś tak, czyli najmniejszą :D

Być może to lagi, neta mam przyzwoitego ale radiowego i nie wiem czy to ma jakies znaczenie ale być może, prędkość to 4 mb/s 

Opublikowano

Wiesz co.. nie wiem dokładnie od czego to zależy, ogrywałem przed chwilą gierełe i chodziła normalnie przy wczesniejszych ustawieniach, nie tych minimalnych.

Być może to lagi, neta mam przyzwoitego ale radiowego i nie wiem czy to ma jakies znaczenie ale być może, prędkość to 4 mb/s 

Skoro kilka dni temu nie doświadczałeś takich problemów, spróbuj przywrócić system.

Opublikowano

Skoro kilka dni temu nie doświadczałeś takich problemów, spróbuj przywrócić system.

Zobaczę, jak będzie to występowało to to zrobie, na razie jest w miare dobrze :D

Opublikowano

Pobierz "SUPERAntiSpyware Free Edition" , zrob skany pod wzgledem wirusow itd.

Polecam jeszcze "Malwarebytes Anti-Malware".

Zeskanuj system.

Do sterownikow Polecam ci "Driver Booster 4.0" , a czyszczenie PC'ta i optymalizacja startu lub wylaczenie programow co sie uruchamiaja przy starcie lub dzialaja bez twojej wiedzy podczas gry "Advanced system care 9" , na yt wpisz nazwe prog + dopiska license key i masz wersje Pro programow.

Jak to nic nie da byc moze masz slaby sprzet/neta. Sprobuj najwyzej jeszcze cofnac do starych sterownikow.

Opublikowano

Zeskanuj system.

Do sterownikow Polecam ci "Driver Booster 4.0" , a czyszczenie PC'ta i optymalizacja startu lub wylaczenie programow co sie uruchamiaja przy starcie lub dzialaja bez twojej wiedzy podczas gry "Advanced system care 9" , na yt wpisz nazwe prog + dopiska license key i masz wersje Pro programow.

Jak to nic nie da byc moze masz slaby sprzet/neta. Sprobuj najwyzej jeszcze cofnac do starych sterownikow.

Mam jeszcze jeden problem, po wczytaniu gry, w momencie gdy następuje odliczanie (przy dołączaniu) nie widać broni, tylko celownik , musze wtedy kombinować i zmieniać między granatem a bronią kilka razy, po respawnie już tego nie ma.. ogólnie to wczesniej tez tego nie bylo

Opublikowano

Zeskanuj system.

Mam jeszcze jeden problem, po wczytaniu gry, w momencie gdy następuje odliczanie (przy dołączaniu) nie widać broni, tylko celownik , musze wtedy kombinować i zmieniać między granatem a bronią kilka razy, po respawnie już tego nie ma.. ogólnie to wczesniej tez tego nie bylo

U mnie występuje to przez kilka/kilkanaście pierwszych sekund po dołączeniu.

Opublikowano

Zeskanuj system.

U mnie występuje to przez kilka/kilkanaście pierwszych sekund po dołączeniu.

No to chyba to wina gry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...