Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwany Sponsor na serwer Easy/Medium

Jagodowa Mamba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak trecu jest nawet spoko można pogadać i wiem że jego serwer jest mega :)

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

@SirDanUK ExetY hahahaha jak on nawet nie umie wgrać questa do oxa, a co dopiero pomagać przy serwerze xD xD

? No coment idź do książek Peresrga a nie za serwery się bierzesz.

Mogę polecić.

Dużo czasu jest włożone w projekt, oraz konkretna osoba która wie czego chcę.

O czym Ty kur mówisz? Pierw lizałaś dupe Altarisowi potem coś nie wyszło to spierdol****  z osobą która to rozjeb**** 2 licowa gruba orko

Nie polecam osoby! Trecu aka  "technik" problemy z bazami danych, poprawiając bugi wychodziło 10 innych.

Literówki w prostych zdaniach. Trecu Ty idz lepiej do logopedy a nie nastepny syf stawiać 

Ciebie co jedyne mogę polecić psychologowi  :lenny: Pierw nabierz szacunku do ludzi, a potem się wypowiadaj. 

"Ciebie co jedyne mogę polecić psychologowi " Albo za długo siedze w UK i już zapomniałem jak się składa zdania albo to po prostu Ty masz " wada wymowa " xdd

Trecu Ty pisać porządnie nie potrafisz a za serwer się bierzesz? Po altarisie którego zrobiłeś na odpierdol i niby go robiłeś tydzień przy czym więcej Ci Luzer i Exety pomagał a Ty zaczynałeś robić jak zjeba dostawałeś :) Gdybym wiedział że z Ciebie taki technik to bym wolał w minecrafta pograć albo do szkoły wrócić.

;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...