Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Gry na mpc forum

LordLoginus

Ankieta  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jesteś za wprowadzeniem gier na mpc?

• Tak
      6
    • Nie
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc to dość odważny pomysł i szczerze wątpię, aby ktoś się jednak zgodził na to.

Ale co tam zaszkodzi.

Wpadłem na pomysł, że skoro jest mpcball, cs, to czemu by nie dodać zakładki Gry

5062214585633651424733.jpeg

I umieścić tam jakieś fajowe gry, tak jak jest to np. na facebooku. Moim zdaniem byłoby to fajne, ogólnie jak nie masz co robić to wchodzisz sobie na mpc i giercujesz, nabijając czas i patrząc się w co nowe reklamy wyświetlane przy odpaleniu kolejnej gierki. Na mpc mamy sporo talentów, dlatego fajnie by było, gdyby ktoś próbował tworzyć też własne gry, które po zatwierdzeniu nasz kochany programista @Pan Szymek aka Miszczu by dodał xD

A więc, co wy na taką sugestię? Odważna zgodzę się.

Opublikowano

Osób grających w mpcball jest garstka a na serwerze cs.mpcforum.pl jest prawie zawsze jest pusto. Nie ma sensu tworzenia takiej zakładki.

Może kiedyś jak powstanie więcej serwerów jakichś gier ale też w to wątpię bo forumowe projekty są w specjalnym dziale który wisi na szczycie.

Jestem na nie.

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

@SebuśPL nie chodzi mi tylko o takie gry jak cs, czy haxball, gdzie trzeba założyć serwer, gdybyś czytał dokładnie temat, to byś wiedział o jakie gry chodzi. Np. o takie Sword & Sandals.

Opublikowano

­

@SebuśPL nie chodzi mi tylko o takie gry jak cs, czy haxball, gdzie trzeba założyć serwer, gdybyś czytał dokładnie temat, to byś wiedział o jakie gry chodzi. Np. o takie Sword & Sandals.

To ty nie zrozumiałeś mojego posta.
Dałem ci przykład że w takie gry nikt nie gra to po co z mpc robić druga wyspegier czy coś podobnego

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

@

­

To ty nie zrozumiałeś mojego posta.
Dałem ci przykład że w takie gry nikt nie gra to po co z mpc robić druga wyspegier czy coś podobnego

Dałeś przykład gier, gdzie musi być hoster/serwer i gracz, a tu chodzi o gry bez owego hostera/serwera.

nie jest odważna tylko nieprzemyslana

nie

Ja wiem, czy nie przemyślana? Jak dla mnie dodanie takiego zbioru gierek jest odważne, bo byłaby to dość duża zmiana.

Po co? Jak chcesz grać w gry przegladarkowe to wchodzisz na np wyspagier czy jakas inna. Na nie

Tak samo jest z pytaniami i problemami na mpcforum, bo po co zakładać kupe tematów, skoro można wpisać w google. Argumenty wyciągnięcie z dupy.

Opublikowano

Nie, jeszcze na to za wcześnie. Już pomijając fakt, że obecna forma jest beznadziejna i nikt prawie z niej nie korzysta (po co mapa użytkowników, modlogs i blogi)

Opublikowano

Zbędne, chociaż pod ręka by była jakaś gra, chociażby pokroju Tetrisa :p Cieszmy się na chwilę obecną CS, MPCball, a nawet prywatnym serwerem MT2 :p 

Opublikowano

Wiejskie Życie na mpcforum? Brzmi nieźle.

Jestem na nie

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...