Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakim świecie zagrać?

ciecieciecie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tibią jestem związany już kilka lat, ale nigdy na poważnie nie zagrałem na rl. Coś zaczynałem ale gra się inaczej niż na otsach, a jako dzieciak nie wpadlem na to zeby włączyć jakis poradnik czy coś. Na początek chce grać facc, potem może pomyśle o paccu ale na początku na pewno nie. Fajnie żeby było tam sporo ludzi, ale na tyle żeby dało się expić. Raczej nie będę się też bawił w pvp od razu bo musze sie wczuć więc jakiś spokojny tryb świata. Co polecacie? 

Opublikowano

Zagraj na jakims non pvp gdzie na malych lvl gra sie mega spokojnie , nie wiem Olympa , Celesta .

Jesli chodiz o granie facc kompletnie nie polecam , odechce ci sie grac . A ten wydatek na pacc to nic strasznego a otwiera ci gigantyczna ilosc mozliwosci.

Opublikowano

Retro pvp i mozna zaczac od facc. na pacc zarobisz bijac boty, Sam sie zastanawialem na powrot do starych zasad pvp :D

Opublikowano

Popieram kolegę wyżej tylko RETRO PVP. Polecam Chrone bo na morcie po 4 cashmakery na expie, chrona stare zasady pvp najlepsze bez udziwnień z kosmosu i w miarę przepustowy serwer da się pograć pobić i niema za dużo osób chodz po 300-400 gra to i tak nie mało.

Opublikowano

Z tibią jestem związany już kilka lat, ale nigdy na poważnie nie zagrałem na rl. Coś zaczynałem ale gra się inaczej niż na otsach, a jako dzieciak nie wpadlem na to zeby włączyć jakis poradnik czy coś. Na początek chce grać facc, potem może pomyśle o paccu ale na początku na pewno nie. Fajnie żeby było tam sporo ludzi, ale na tyle żeby dało się expić. Raczej nie będę się też bawił w pvp od razu bo musze sie wczuć więc jakiś spokojny tryb świata. Co polecacie? 

Candia Rules !!

Opublikowano

Polecam Celesta non pvp jesli chcesz wbic level bo na swiatach pvp bez pacca bedzie bardzo trudno

Opublikowano

temat był 1000 razy wystarczy poszukać bez sensowne pisanie kolejnego takie samego wątku.

Temat był 1000 dni temu, wystarczy nie odkopywać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...