Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie naklejki kupować aby wyjść z zyskiem?

anonim1312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niebawem MLG Columbus będzie i mam pytanie, wiadomo, że naklejki będą najtańsze w ostatni dzień majora i mam pytanie, opłaca się bardziej kupować pojedyncze naklejki czy paczki autografów? :) 

Opublikowano

Zależy ile chcesz wydać. Jeżeli to kilkanaście euro, to nawet nie startuj, aby wyjść z zyskiem po jakimś roku musisz wydać ze 100 euro.

Najlepiej paczki z autografami Gambit (DOSIASEXGOD będzie drogi zawsze), Liquid (s1mple), no i możesz też C9 kupić.

Jeżeli chodzi o teamy to najlepiej kapsułki, Folia albo holo fnatic wygląda mega, do tego faze także będzie drogie, może MLG. 

Opublikowano

Kupiłbym autografy graczy którzy mają dopiero swoj pierwsze autografy np: hiko sam w sobie może wzrosnąć jest on dobrym graczem NA

wjub1h.jpg

Opublikowano

Jakieś nietypowe jak faze, liquid czy lg które też mogą upaść (przynajmniej tak jeden analizator meczów powiedział ;p)

Opublikowano

Kupiłbym autografy graczy którzy mają dopiero swoj pierwsze autografy np: hiko sam w sobie może wzrosnąć jest on dobrym graczem NA

hiko był już w cluj

Opublikowano

Niebawem MLG Columbus będzie i mam pytanie, wiadomo, że naklejki będą najtańsze w ostatni dzień majora i mam pytanie, opłaca się bardziej kupować pojedyncze naklejki czy paczki autografów? :)

Naklejki będą tańsze po turnieju więc się tak nie śpiesz nie kupuj w ostatni dzień turnieju lecz po turnieju.Naklejek jest dużo i trudno przewidzieć która będzie drożeć a pojemik to raczej pewniak bo jak drożeje naklejka to i pojemik (choć nie tak bardzo jak naklejka) bo inaczej gracze mając farta zarabiali by. 

Opublikowano

Ja kupiłem rok temu w jak był major w kolonii navi i fantic i trzymam nadal. Jeśli chcesz z zyskiem to możesz kupić naklejki jakichś zespołów, które upadną.

Opublikowano

Co myślicie o takich naklejkach jak: Astralis(folia), LG(folia), Virtus Pro(folia) albo Team Liquid(Holo)? Będzie się dało z nich zrobić trochę większe pieniadze? :) 

Opublikowano

Osobiście kupuję takie:

Liquid Holo

G2 Foil

Dosia

Splyce

Taco x2

FaZe

Coldzera :)

Kupujesz 7 naklejek i chcesz wyjść na +? xp

Kupuj czołowych drużyn

Fnatic

Virtus.Pro

NiP

Envyus itp.

Piszesz o czołowych drużynach i wymieniasz VP oraz NiP, plz.

Co myślicie o takich naklejkach jak: Astralis(folia), LG(folia), Virtus Pro(folia) albo Team Liquid(Holo)? Będzie się dało z nich zrobić trochę większe pieniadze? :)

Jak zainwestujesz dużo, to jakiś zysk po czasie powinien być, najlepiej inwestować w Faze, Dosię, Astralis, mouz, Taco, s1mple. 

Opublikowano

Osobiście kupuję takie:

Liquid Holo

G2 Foil

Dosia

Splyce

Taco x2

FaZe

Kupuj czołowych drużyn

Fnatic

Virtus.Pro

NiP

Envyus itp.

Jak zainwestujesz dużo, to jakiś zysk po czasie powinien być, najlepiej inwestować w Faze, Dosię, Astralis, mouz, Taco, s1mple. 

Co dziwnego w wychodzeniu na + paru euro?

Rok temu mając 10 euro w portelu wpadłem na pomysł żeby kupić 10 x titan holo po dolcu.

Co ciekawe teraz sztuka jest po 50euro :v

8029814539102191282137.jpeg

Opublikowano

Osobiście kupuję takie:

Liquid Holo

G2 Foil

Dosia

Splyce

Taco x2

FaZe

Kupuj czołowych drużyn

Fnatic

Virtus.Pro

NiP

Envyus itp.

Co dziwnego w wychodzeniu na + paru euro?

Rok temu mając 10 euro w portelu wpadłem na pomysł żeby kupić 10 x titan holo po dolcu.

Co ciekawe teraz sztuka jest po 50euro :v

Bo Titan nie istnieje aktualnie, miałeś farta, że to przewidziałeś :)

Opublikowano

ja radze kupować paczki cobblestone, poniewaz gdy graja np. 2 mapy cobla pod rzad to ceny tej skrzynki spadaja nawet do 12 EURO a za 20 minut sa one juz po 28 :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Który zestaw naklejek lepszy?:

2x G2 Folia
2x Dosia
1x S1mple
1x NiKo
1x Taco
2x Dosia Folia
1x Cloud 9 Holo 

czy 

1x G2 Folia
2x Dosia
1x S1mple
1x NiKo
1x Dosia Folia
4x Kapsułka autografów MLG Challengers

?

A jeśli nie to doradźcie coś swojego do 10 euro :) 

Opublikowano

Nakup naklejek Splyce, oni raczej nie zakwalifikuję się więcej na żadnego Majora więc naklejka z czasem mocno podrożeje, ładna żółta z wężem bez napisy Splyce. Dla mnie jedna z najładniejszych naklejek ever, szczególnie w Folii.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Nakup naklejek Splyce, oni raczej nie zakwalifikuję się więcej na żadnego Majora więc naklejka z czasem mocno podrożeje, ładna żółta z wężem bez napisy Splyce. Dla mnie jedna z najładniejszych naklejek ever, szczególnie w Folii.

@Daxer92 Do ilu może podrożeć splyce w normalnej formie i  luminosity holo ?

+ Czy się opłaca teraz kupić dosia x god  w folii za 3,14 euro i jaki może być z tego zysk czy nie ?

Opublikowano

Do ilu nikt Ci nie powie - zysk będzie na pewno ale z czasem. Myślę że za pół roku zysk 50-100%.

Oczywiście najlepiej w wersji Folia ale to już teraz kosztuje majątek...

PS otwarłem 3 paczki i 2x obok miałem Splyce w Folii NO KURDE 35€ PRZELECIAŁO :( ! xD

Duży zysk może być jeszcze na Paczkach z Legendami ~1.3€ w zakupie teraz.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Do ilu nikt Ci nie powie - zysk będzie na pewno ale z czasem. Myślę że za pół roku zysk 50-100%.

Oczywiście najlepiej w wersji Folia ale to już teraz kosztuje majątek...

PS otwarłem 3 paczki i 2x obok miałem Splyce w Folii NO KURDE 35€ PRZELECIAŁO :( ! xD

Duży zysk może być jeszcze na Paczkach z Legendami ~1.3€ w zakupie teraz.

To ile może kosztować taka kapsułka :D ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...