Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z rangą Query - nie mam kilku uprawnień

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam problem, ponieważ na TS3 u kolegi, gdzie oczywiście on i ja mamy najwyższą rangę tzn. ROOT, nie możemy robić niektórych rzeczy, bo nie mamy do tego uprawnień, i tu się nasuwa pytanie co mamy zrobić w takiej sytuacji? Gdzie mamy najwyższe rangi, a możemy nie wiele... O to błąd

insufficient permission modify power

Co zrobić w takiej sytuacji?

Opublikowano

Chcesz powiedzieć że najwyższa ranga na waszym serwerze to root? wyślij screen z server group. 

Opublikowano

Witam,

Jeżeli posiadasz serwer slotowy to niestety niektóre permisje masz pozablokowane. Jednakże jeśli posiadasz sserwer na vps to skorzystaj z aplikacji YatQA i nadaj Admin Server Query, dzieki tej rangi masz dostęp do wszystkich permisji.

Opublikowano

Jeżeli masz na sloty to wiesz ni ma jak nawet yatqa nie pomoże. ( Widzisz id rang te 5352? To oznacza że już trochę tsów stoi na jednej maszynie i jest 5k+ rang) A jeżeli vps to yatqa pomoże. Nawet (chyba) panel psychokillera zadziała. Jeżeli masz problemy to możesz na pw napisać.­

Opublikowano

@GoldeneK

U mnie jedna ranga ma 76k ID i jakoś siedzę na VPS. :v

Jeśli możesz to dodaj te permisje do rangi ROOT:

i_group_modify_power

i_permission_modify_power

b_permission_modify_power_ignore

i_client_permission_modify_power

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...