Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z "migającym" ekranem

_NaQu_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Moja koleżanka ma problem z Minecraft Premium. Ekran cały czas się zmienia (miga). Nie da się grać. Na każdej wersji minecafta. Jest świeżo zainstalowany i nie ma texture packów. Wcześniej miała minecraft by zyczu i nie odinnstalowała go przed instalacji Premium. Czy to mogło coś spowodować? Błagam.. nie mam już do niej sił. Ja zrobiłam dokładnie to samo, ale ja wiedziałam żeby odinstalować by zyczu..

post-1496267-0-77583600-1458480872_thumb.png

Opublikowano

Wygląda jak problem ze sterownikami od karty graficznej, niech spróbuje je przeinstalować razem z Javą.

Opublikowano

jeśli się nie mylę może być to problem z chunkami, zawsze warto sprawdzić zmniejszenie renderowanego terenu, grafikę fast/fancy poklikać, gdzies tam się ustawiało czas po jakim się chunki odświeżają. Generalnie polecam pogrzebać w opcjach i próbować może coś się ogarnie.

Powiedz jeszcze jaka to wersja minecrafta ?

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Daj screenshot z F3 wlaczonym kiedy ten problem wychodzi. To nam tez pomoze znalesc problem :)

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

spróbuj zmniejszyć render distance, sprawdź sterowniki graficzne, pobaw sie w ustawieniach jeżeli to nie pomoże to zmień opcje "Zaawansowany OPEN GL"

Jeżeli chcesz abym ci odpisał dodaj do twojej wypowiedzi @SopeloPT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...