Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sytuacja na PL

adrian07071542

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Sprawa tego typu. Od kilku dni probuje sprzedać pare rzeczy na PL'u to jest eq na ninje i ni hooya nie chce zejść. Gram na Wetar, czy mi sie wydaje czy robi sie taka chujnia że jest za dużo sklepów a za mało ludzi ? Nie wiem jak na innych serwerach ale tutaj te same rzeczy stoją tygodniami i nie schodzą, patrząc na inne sklepy. Dawniej to byle gówno sie kupiło i można było sprzedać pare groszy drożej, natomiast teraz czegoś się pozbyć graniczy z cudem ... takie moje odczucie albo ludzie nie mają kasy albo wszyscy wszystko mają albo jest po prostu za mało ludzi.Nie wiadomo za co sie zabrać bo tak mixować zbrojki nie warto wszedzie tego pelno nikt nie kupuje, bodzie 1kk kamole 3kk bezdy +9 2xluda 400kk. Gdzie tu jest logika ? Nawet ulepszać już nic nie warto bo więcej kasy wyje... na ulepy niż za to dostane nawet mając farta. Napiszcie jak to wygląda na innych serwerach.

55mddg.jpg

Opublikowano

tak samo wszystko i tak jest tanie ,a jak zejdziesz z ceny to i tak pol dnia musisz czekać.Ogolnie po tym ostatnim update ludzie chcą sie pozbyc kont i inni sprzedaja całe eq na metinie a inni od razu eq na allegro.Więc  jezeli chcesz grac z dobrym eq to tylko allegro.Bo i tak ze sklepiku ci nic nie zjedzie no chyba,ze w święta szczegolnie te zimowe.Wtedy na to  jest popyt.A tak to niestety Polski Global stoczył się na dno.Pozdrawiam

/niereg. sygna

Opublikowano

Niestety na Metin2 nie dorobisz się z niczego zaczynając od nowa za dużo tego jest i nikt nie kupuje, jedynie trzeba niestety zainwestować PLN na allegro w yangi i kupić już gotowe EQ i robić skille oraz wbijać lvl-e tam czasami można zarobić z ząbków, ksiąg klątw, przetopy raz zejdą raz zalegają nawet tygodniami itd.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

PL jest totalną porażko kiedyś było fajnie bo co wystawiłeś to leciało wystawiłem ostatnio item 50kk taniej +/- i czekałem ponad 1 dzień żeby kupili. Teraz jedynie na PL'u to kupuje się yangi.

Opublikowano

Dokladnie tak jak UP'y .. ludzie sprzedaja eq na Allegro , byle by się pozbyc :) . Co do tego co schodzi , to zawsze na globalu schodzily te zimowe skrzynie i te szczeniaka szkaty ;)  poniewaz tam sa pety i jest na nie popyt ;) . Ceny sa tanie juz od dluzszego czasu odkad gameforge wprowadzilo mapy 90+ .. stalki+7 zaczelo sie jaranie w DT ni tych stalek zrobilo sie miliard .. nie to co kiedy ze zrobiles stalke na +6 i byl props na calym miescie , ze sie swieci ;PP

https://www.youtube.com/watch?v=8ODI-D2DzVE  MIA KHALIFA ! :)

PAMIĘTAJ NIGDY SIĘ NIE PODDAWAJ ,KIEDY UPADASZ WSTAWAJ !!

:yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

Myśle jeszcze zeby postacie do 70lvl expić dla zmianek troche czasochłonne ale ludzie sie pytają o zmianki przykładowo zmianka 30kk dodanie 25kk no to jest podstawy 90kk i niechby z jedno dodanko wbilo to jest 115kk :) Na metki wogule sie nie opłaci chodzić wg mnie

55mddg.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...