Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam pytanie dotyczace kupowania yang z allegro od yangsellerów dotyczące bana,ma ktoś jakieś sprawdzone metody nie otrzymania bana??

Oczywiście 5x5

1316634418-U255649.gif
Opublikowano

ja kupowałem nie raz ...

i ani razu bana nie dostałem .. najlepiej zrobić nowe konto wystawić tobołek z jakimś byle jakim itemem za tą kwote co kupiliśmy (dajmy na to 10 kk) , te 10 kk na sztabki złota i na swoje ,,prawidziwe" konto ;p

Pozdro :D

DAJ - !! :D

56968164981563656370.png
Opublikowano

A czy wystawienie jakiegokolwiek innego itemu przez tobołek za przypuśćmy 50kk zagraża banem? ...

Co do tematu:

Zakładasz NOWE KONTO, umawiasz się w ustronnym miejscu, otwierasz sklep a w nim item z ceną proporcjonalną do ilości yang kupionych na allegro. ;) Teoretycznie najbezpieczniejszy sposób.

Opublikowano

A czy wystawienie jakiegokolwiek innego itemu przez tobołek za przypuśćmy 50kk zagraża banem? ...

nie zagraza banem bo przeciesz mozesz sobie dawac kase ze sklepu na glowna postac

2149k6b.jpg
Opublikowano

Mój kolega dostał bana za kupowanie yangów. Według mnie to można zrobić tak: Kupujesz świeżo zrobionym kontem np 10kk i główną postacią wystawiasz sklep z np. potkiem za to 10kk i kupujesz.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...