Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PSC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo nie.

Skąd ludzie z tego forum mają to wiedzieć?

Dokładnie :D

Szczerze to nawet dobrze, wierz lub nie nie raz słyszałem od znajomych jak to jakiś dzieciak po*pierdala kasę rodzicom żeby kupić PSC na jakąś grę, a teraz sobie wyobraź jak hordy dzieciaków kupują za PSC po 40 paczek do HSa, albo ogólnie gry Blizzarda, a tak to ich gry trzymają poziom, bo nie ma takiego napływu tego gówniarstwa... Może źle to odbieram ale taka moja wizja i niech tego nie zmieniają :P

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

Bo nie.

Skąd ludzie z tego forum mają to wiedzieć?

Dokładnie :D

Szczerze to nawet dobrze, wierz lub nie nie raz słyszałem od znajomych jak to jakiś dzieciak po*pierdala kasę rodzicom żeby kupić PSC na jakąś grę, a teraz sobie wyobraź jak hordy dzieciaków kupują za PSC po 40 paczek do HSa, albo ogólnie gry Blizzarda, a tak to ich gry trzymają poziom, bo nie ma takiego napływu tego gówniarstwa... Może źle to odbieram ale taka moja wizja i niech tego nie zmieniają :P

Jakiś czas temu CM na forum HOTSa pisał, że Blizz się zastanawia nad tym, aby to wprowadzić. Najlepsze w tym wszystkim było to, że jeszcze wcześniej CM WoWa pisał to samo. Raczej tego nie zmienią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...