Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]DOMENY [tsforall.net][tsforall.pl][ts7.pl][evospeak.com][ts-4you.eu]

Gość Borygard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@TheGronek1910PL

Tak, dali, jednak po pewnym czasie znikła z mojego konta. Byłem u Ciebie na serwerze w tej sprawie, ale napisałeś, że nie wiesz o co chodzi. Teraz domena przekierowywuje na Twój serwer. Jakim cudem, skoro była przekierowana na mój serwer?

Jak mogę ci zabrać z panelu domenę ?

giphy.gif

Opublikowano

@TheGronek1910PL

Tego już nie wiem, nie zmienia to faktu, że prawdopodobnie Ty masz tą domene skoro przekierowana jest na Twój serwer, a ja ją kupiłem co znaczy, że powinieneś oddać mi hajs lub domenę

Pozdrawiam, ArrMeeR

Opublikowano

@TheGronek1910PL

Tego już nie wiem, nie zmienia to faktu, że prawdopodobnie Ty masz tą domene skoro przekierowana jest na Twój serwer, a ja ją kupiłem co znaczy, że powinieneś oddać mi hajs lub domenę

Tylko ja normalny użytkownik może zabrać z panelu domenę to jest nie możliwe ?

giphy.gif

Opublikowano

@TheGronek1910PL

Pisałem już, że nie wiem. Lepiej wytłumacz mi czemu przekierowywuje na Twój serwer, jak powinna kierować do mnie?

50 zł za tą domene to dla mnie dużo, dlatego proszę o zwrot pieniędzy bądź domeny

Pozdrawiam, ArrMeeR

Opublikowano

Witaj @artur8889, proszę napisz do Supportu Mintshostu. Ja Ci wysłałem całe dane wraz z kod AuthInfo gdzie administratorzy przerzucili Ci domenę na twoje konto.

Wcześniej była zakotwiczona na PGC, teraz nie wiem jak jest. Wszystko musisz kierować do administacji Mintshostu. 

Pozdrawiam.

Opublikowano

@Borygard

I niby co im napisze? :v

Domena była przekierowana na mój serwer i chyba magicznym sposobem nie znikła z panelu i się nie przekierowała na serwer jej byłego właściciela

Pozdrawiam, ArrMeeR

Opublikowano

Aktualne domeny na sprzedaż:

1.tsforall.net

2.tsforall.pl

3.evo-speak.com

4.ts-4you.eu

5.battlets.pl

6.mixuj.pl

7.ts-mixy.pl

8.ts7.pl

Wszystkie domeny o 50 zł/szt.

Przyjmuje: psc/paypal/przelew/przelew tradycyjny/sms ( 2x więcej )/wplny na hostingach 2x więcej.

Dodatkowo doszły nowo zakupione domeny:

csbet.pl

Betuj.pl

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...