Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt nowego serwera 2017 - poszukiwane osoby!

KAMIKADZEKKS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

< REKLAMA

< REKLAMA

< REKLAMA

< REKLAMA

< REKLAMA

< REKLAMA

< REKLAMA

< REKLAMA

< REKLAMA

< REKLAMA

< REKLAMA

< REKLAMA

< REKLAMA

< REKLAMA

< REKLAMA< REKLAMA

< REKLAMA

< REKLAMA

342461458386948378864.png
803791458386948378864.png

No copy! © 2016

Opublikowano

Podaj kontakt do siebie :)

Na początku to kontakt przez PW na MPCForum, zgodnie z tym co napisałem w pre-prezentacji. Podanie do mnie na PW, pokazanie swoich zdolności, jeśli budownictwo to swoje projekty, jeśli co innego także. Coś z czego będę mógł Cię wziąć do Teamu

Opublikowano

jeśli to znów LostLands fb to ja się zgłaszam.

gg: 47470378

lub pw

żeby nie było, że spam to;

polecam, kamik zna się na rzeczy. jego poprzednie serwery były super i grało na nich po 100 osób.

Opublikowano

ts; battle-ts.pl - nick 'happi'

lub pw

Tak, LostLands to był mój poprzedni serwer który zrobił progres w świecie Minecrafta, niestety z spraw prywatnych musialem zamknąć

Teraz startuje z nowym projektem, który potrwa dość długo.

Rozumiem, że od grafiki. Jeśli bedziesz zainteresowany bardziej zgłoś się na PW zgodnie z tym co pisałem w pre-prezentacji.

Jeśli stwierdzę, że się nadajesz podam Ci wszystkie potrzebne informacje oraz skontaktuje się niezwłocznie ;)

Opublikowano

ts; battle-ts.pl - nick 'happi'

lub pw

Tak, LostLands to był mój poprzedni serwer który zrobił progres w świecie Minecrafta, niestety z spraw prywatnych musialem zamknąć

Teraz startuje z nowym projektem, który potrwa dość długo.

Rozumiem, że od grafiki. Jeśli bedziesz zainteresowany bardziej zgłoś się na PW zgodnie z tym co pisałem w pre-prezentacji.

Jeśli stwierdzę, że się nadajesz podam Ci wszystkie potrzebne informacje oraz skontaktuje się niezwłocznie ;)

To ja też się zgłoszę na Moderatora/Admina.

Pisz tutaj PW.

Opublikowano

Podkreślam, przeczytać dokładnie pre-prezentacje. Osoby zainteresowane - zgłoszenia na PW jakieś ala typu podanie, które mnie może zachęcić do tego aby wziąć osobe do Team'u, potrzebuje ludzi z werwą i pełnym zaangażowaniem

Opublikowano

Witam,jestem Maciek mam 19 lat i mieszkam w Rzeszowie zauważyłem twoje ogłoszenie które z wielu ogłoszenie wydaje się najlepsze wiec bez zbędnego pisania opowiem ci coś o mnie to tak od 2009 roku zacząłem zarządzać serwerami minecraf w 2012-2014 roku miałem swój serwer pvp na którym grało 100-200 graczy serwer było bardzo rozbudowany pod względem wizualnym jak zarówno technicznym w 2015 wyjechałem do UK na 1 rok żeby poszukać pracy ale nie wyszło wiec serwer padł i tak stwierdziłem ze będę szukać ogłoszenie na forach gdzie ktoś zauważy mnie i będę mógł dołączyć do serwera a jeżeli chodzi o budowanie to buduje od 2010 roku mam 5,5 lat doświadczenia w budowaniu budowałem na swój serwer jak zarówno na MC4U.PL i na wiele innych serwerach które już padły lub zmieniły nazwy i na koniec opisze swoją osobę pod względem charakteru to jestem pracowitą osobą która jeżeli widzi problem mam kilka rozwiązani i nie podaje się lubię pracować z ludźmi pomagać im doradzać jak i zarządzać nie robię nigdy nic na odpierd** tylko wszystko na 100% tez dodam tutaj ze jestem spokojną osobą która potrafi znaleźć sobie zajęcie i nie zwraca tyłka zbytnio "czterech liter" więc proszę o szybki kontakt :)

Opublikowano

Tak prezentuje się wykonany w 100% przez moją osobę launcher!

Oficjalny zrzut

923351458661746378864.png

Gdy klikniemy w FAQ

357571458661746378864.png

Więcej informacji niebawem lub na fanpage!

Opublikowano

Cześć tu Awuarto | Awuś | :)
Ciekawy projekt, chętnie zglosił bym się na Administratora :) admin.

Jestem Ogarnięty i chętny do pomocy

-Chętnie będę pomagał też budowniczemu

Opublikowano

A jak to będzie z graczami premium?

Tak jak wspomniałem, będzie to unikatowy serwer. Zupełnie inna rejestracja i ogółem taka "nowa odsłona Minecrafta" nawet całe GUI będzie wyglądało inaczej. Wszyscy na serwerze są traktowani jednakowo. Dlatego zakładając konto u Nas na forum (stronie) będzie integrowane wraz z : sklepem, forum, launcherem.

W Launcherze zostanie dodana opcja po zalogowaniu "Zmień skin" i każdy będzie mógł wysłać swój skin, który będzie użytkował na serwerze

Efekt końcowy Launchera przedstawiam poniżej

141411458687007378864.png

Opublikowano

Dzisiaj powstała grupa na facebooku z pierwszymi wieściami dla Administracji, pierwsze szkice i plany. Co wiemy to będziemy pokazywać na bierząco

Z Seri "Co będzie Nas wyróżniać" podajemy pierwszy zrzut

618721458726974378864.png

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Temat po miesięcznej nieaktywności przenoszony jest do kosza.

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...