Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Csgo jackpot

Bartek5202

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy:Csgo Jackpot [MYSQL,DB,BOT]
Metoda kontaktu:PW
Opis rzeczy:Sprzedam całe pliki jackpota wraz z działającym skryptem do bota.
Oczekiwana/oferowana cena:Myślę że dogadamy się.
Zdjęcia/inne informacje:Zainteresowanym mogę dać SS na pw lub zrobić demo

DEMO: http://188.68.238.233 po zalogowaniu się gdyby nie wyświetliło jakiś informacji F5 i macie wszystko :)

VPS jest lekko ograniczony i nie mam dużego pola do popisu lecz możecie zdepozytować jakieś itemki bo podpięte jest moje konto w celu próby :)

PRZEPRASZAM ZA NIEOBECNOŚĆ LECZ JAK NIEKTÓRZY DOSTALI WIADOMOŚĆ DOPADŁA MNIE CHOROBA.

Demko jest lecz z nim pojawiły się problemy z chatem nwm z czym to jest związane może spróbuje to jakoś ogarnąć.

Opublikowano

W internecie są kody które nie potrafią przesłać itemów na serwer ...

Wersja 2.0 ma problem z botami a 1.4 ma lepszą szate graficzną oraz więcej możliwości

Opublikowano

"W internecie są kody które nie potrafią przesłać itemów na serwer" yhy jakoś używałem jednego i działał. V2 również bez zastrzeżeń (dodałem sb tam zabezpieczenia bo nie było nic o html w nicku ;) ). Więc nie wiem co jest podmiotem sprzedaży... coś co jest za free a ktoś specjalnie wprowadza w błąd?

Opublikowano

W internecie są kody które nie potrafią przesłać itemów na serwer ...

Wersja 2.0 ma problem z botami a 1.4 ma lepszą szate graficzną oraz więcej możliwości

Co xD

Weź najlepiej wyjdź, skrypt jest darmowy, a instalacja banalna, więc nie wiem za co chcesz hajs.

//Edit: Przecież ty tu nawet getwinnera nie naprawiłeś i każdy może wywalić pule... top kek  :((

b_560_95_1.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...