Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pobraniem SoundBoard

Kubuś Naplet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zaistniał u mnie otóż taki problem, że gdy pobrać program SoundBoard ts3. To pobiera mi go, aczkolwiek nie mogę go włączyć, na ikonce instalki tego programu widnieje tylko biała kartka, gdy na to klikam wyskakuje mi wiadomośc, ze system windows nie może otworzyc tego programu, jestem zielony w tym i potrzebuje pomocy. pozdr. 

Opublikowano

Jaki masz system operacyjny, Windows 10 czy 7, 8?

Mam Win7   :)

Okay, juz lukam co i jak. :)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKubuś Naplet

Naciśnij PPM na plik i kliknij "Otwórz za pomocą..."

Będziesz miał tam wyszukaj i przechodzisz do folderu gdzie masz zainstalowanego TeamSpeak'a i wybierasz plik package_inst.exe, klikasz ok.

Mam Windows 10, to Ci zdjęcia nie pokaże jak to zrobić. Jak sobie nie poradzisz to napisz do mnie wiadomość i przez TeamViewer'a Ci to zrobię.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKubuś Naplet

Naciśnij PPM na plik i kliknij "Otwórz za pomocą..."

Będziesz miał tam wyszukaj i przechodzisz do folderu gdzie masz zainstalowanego TeamSpeak'a i wybierasz plik package_inst.exe, klikasz ok.

Mam Windows 10, to Ci zdjęcia nie pokaże jak to zrobić. Jak sobie nie poradzisz to napisz do mnie wiadomość i przez TeamViewer'a Ci to zrobię.

Dzieki wielkie, juz dziala! :)

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...