Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż dostałem VACA na csgo ale cały czas na csgolounge mam skiny i co dobre cały czas je obstawiam dorobiłem się dobrej sumki i pytanko: Mogłbym zmienić/przenieść skiny na inne konto z grą csgo. Jeżeli macie inną rade też się podzielcie. 

Pozdrawiam

Opublikowano

Itemy są przydzielone do konta możesz się z nimi pożegnać.

Opublikowano

A jeśli bym usunął CS i kupił na nowo ?

Nie da się usunąć csa chyba, że masz grę poniżej 2 tygodni grę jakoś tak. Jeszcze powiedz za co dostałeś vaca, chętnie się pośmieje. Choć i tak pewnie powiesz, że za nic :v

76561197963952284.png

Opublikowano

A jeśli bym usunął CS i kupił na nowo ?

Gry nie dasz rady usunąć ze steama jak to kolega wyżej napisał jeśli jest na koncie dłużej niż 2 tygodnie.

Nie masz żadnej opcji, żeby przenieść skiny na drugie konto nawet jakbyś miał na nim grę bo skiny są przypisane dokładnie do tego konta, na którym obstawiałeś.

Podsumowując: możesz teraz tą "sumką" bawić się na longue i patrzeć jak miło by się zarabiało bo innej opcji nie ma.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Widze wszyscy znawcy :D Wystarczy posiadać drugie konto z cs:go i wtedy piszecie do supportu na csgolounge że zaistniała taka sytuacja i czy można wypłacić te itemy na inne konto. W 85% przypadków się udaje, bo sam miałem taki sam problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...