Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwiechy przy dobrym sprzęcie

3legant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam i5 4690, 8gb ramu, gtx960 4gb Win 7.

Każda gra na wysokich ustawieniach chodzi mi płynnie, poza metinem. Próbowałem już zwiększenia pamięci wirtualnej, wyłączyłem wira, cudowałem w configu i dupa cycki. Przy odpalonych 4 metkach procek nie zużywa więcej jak 30% wydajności, podobnie jest z ramem. Problem polega na tym iż niezależnie od tego czy stoję, czy wchodzę do miasta, czy bije mega spoty gra również chodzi płynnie ale client co kilkadziesiąt sekund w takich sytuacjach po prostu się ścina (brak odpowiedzi) na conajmniej 5 sekund. Wkurwienie tym bardziej sięga zenitu kiedy komputery z drewna lepiej się sprawują przy tej grze. Macie jakieś pomysły co jest nie tak?

Opublikowano

@up jak gtx moze być zintegrowany??

Metin2 to stara rzecz. Nie wyciągniesz więcej niż 60fps nawet na 16gb,tytanie,8rdzeniowym intelu..

Na ch1 zawsze było mega sklepów i nieważne jaki byś miał PC to i tak 60fps to max jakie wyciagniesz na metinie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...