Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Witam. Z racji że nie wiem gdzie się podziać z tym temat proszę o przeniesienie.

Dałby radę ktoś wrzucić gotową maszynę z wgranymi plikami i całym tym tatałajstwem które jest potrzebne do dopalenia serwera na hamachi ? Pełno tu albo powyłączanych uploadów (plik nie istnieje, error 404 itd) a jak już coś się znajdzie to na uploaduj.to (kup sobie konto na 48h za 20zł albo pobieraj 1 plik co 3h z prędkością leżącego kapcia...). Wiem że jest pełno poradników, plików itd itd, ale mam po prostu serdecznie dość. Czego bym nie pobrał, to coś się sypie. A to porty w maszynie, a to mysql, a to pliki niedociągnięte ... 

BARDZO BYM PROSIŁ :c ... Najlepiej jakiś 4fun/pvp serwerek. Abym tylko wrzucił VHD do maszyny, odpalił i pozmieniał co trzeba i mógł cieszyć się grą przez LAN ze znajomymi :) Z góry dzięki za pomoc. 

Opublikowano

yyy ? 

niesmiałego/derina se wgraj masz tam maszyne i linki aktywne.

5597614610945701113729.jpeg

hit-games.eu Portal o grach mmo i nie tylko

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/768196-czyste-serverfiles-by-terenzo/

Tutaj masz najlepsze darmowe pliki + maszyne.

Z tym że wszystko (no, prawie) jest na premium hostingu, gdzie albo wykupisz konto za 20zł albo pobierasz z prędkością obracającego się talerza w mikrofali. 

Dzięki, nie mogłem się doszukać. 

­

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/768196-czyste-serverfiles-by-terenzo/

Tutaj masz najlepsze darmowe pliki + maszyne.

Z tym że wszystko (no, prawie) jest na premium hostingu, gdzie albo wykupisz konto za 20zł albo pobierasz z prędkością obracającego się talerza w mikrofali. 

Dzięki, nie mogłem się doszukać. 

­

Na samym końcu w temacie pewien użytkownik wrzucił wszystko na mega :)

IDcncno.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...