Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to ban na IP?

dawod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hahaha istny kabaret. :D Takich użytkownikow powinno sie serio karać.Bo tylko czas tracimy

O co Ci teraz gościu chodzi? Pytałem jak to ominąć i odpowiedzi nie uzyskałem. Sami nie wiecie na jakiej podstawie to działa a piszesz że istny kabaret ^^

Pytanie Zrobiłęś tak jak mowiliśmy ? także dziękuję i dobranoc.Nie mam zamiaru się denerwować.Skoro niedociera.

Wszystko zrobiłem xD Powiedz tylko czego nie zrobiłem. Nie napisałem do supportu lub na forum? powtarzam po raz 3 że po to jest ten temat aby to ominąć XDD Więc nie, nie pisałem.

Opublikowano

hahaha istny kabaret. :D Takich użytkownikow powinno sie serio karać.Bo tylko czas tracimy

O co Ci teraz gościu chodzi? Pytałem jak to ominąć i odpowiedzi nie uzyskałem. Sami nie wiecie na jakiej podstawie to działa a piszesz że istny kabaret ^^

Pytanie Zrobiłęś tak jak mowiliśmy ? także dziękuję i dobranoc.Nie mam zamiaru się denerwować.Skoro niedociera.

Wszystko zrobiłem xD Powiedz tylko czego nie zrobiłem. Nie napisałem do supportu lub na forum? powtarzam po raz 3 że po to jest ten temat aby to ominąć XDD Więc nie, nie pisałem.

Boże no człowieku zlituj się,czy ja coś mówiłem o pisaniu do supportu ?

/niereg. sygna

Opublikowano

Boże no człowieku zlituj się,czy ja coś mówiłem o pisaniu do supportu ?

ktoś pisał. Dobra więc czego nie zrobiłem? Z miłą chęcią to zrobię. Próbowałem nawet zmieniać adres mac karty sieciowej i usuwać wpisy rejestru o argentusie. Zmieniałem adresy DNS i próbowałem wejść na cyberghost i hide IP. Wykupiłem internet mobilny, wszedłem na laptopie, pobrałem argentusa (wszystko na mobilnym internecie), zrobiłem nowe konto i nadal to samo. W czym może być problem?

Opublikowano

@up mozliwe,ze dostal na kompa i siec.Ale ten pan nie chce.Nas uzytkownikow forum ktorzy sluzymy pomocą 6lat maja to gdzies i wie ten pan lepiej od nas.3majcie sie xD

/niereg. sygna

Opublikowano

Zjebem jesteś i tyle, nie potrafisz odpowiedzieć na pytanie czego nie zrobiłem. Nic więcej do dodania nie mam. I już tu nie pisz bo nie będę schodził do takiego poziomu na którym Ty jesteś odpisując Ci.

Opublikowano

Możliwe że dostałeś bana na IP komputera, a tego raczej nie da się ominąć chyba, że kupisz nowy komputer >.<

Opublikowano

Nie jest to ban na IP, gdyz mozesz sie zalogowac. Wejdz na ts'a, porozmawiaj z wlascicielem/ technikiem serwera, lub napisz na forum.

Sprobuj rowniez:

Uruchom ponownie komputer, wylacz aplikacje (te ktore nie sa potrzebne), ustaw w konfigu rozdzielczosc: 800x600, zaloguj sie na serwer.

Stworz nowe konto, postac zaloguj sie.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie jest to ban na IP, gdyz mozesz sie zalogowac. Wejdz na ts'a, porozmawiaj z wlascicielem/ technikiem serwera, lub napisz na forum.

Sprobuj rowniez:

Uruchom ponownie komputer, wylacz aplikacje (te ktore nie sa potrzebne), ustaw w konfigu rozdzielczosc: 800x600, zaloguj sie na serwer.

Próbowałem już tego sposobu z rozdzielczością. Powtarzam, nie mogę porozmawiać z właścicielem serwera gdyż to właśnie on dał mi takiego bana. Szczerze to już mam wywalone na ten serwer już od dawna tam nie próbowałem wejść.

Możliwe że dostałeś bana na IP komputera, a tego raczej nie da się ominąć chyba, że kupisz nowy komputer >.<

Już na tym komputerze na którym jestem dostałem raz takiego bana, po formacie już go nie miałem. Czyli w grę wchodzi tylko format czego nie będę robił specjalnie dla tego śmieciowatego serwera wraz z bandą administracji-kretynów wyzywających graczy na forum.

Dzięki za odpowiedzi, do zamknięcia.

Opublikowano

Sprobuj rowniez:

Próbowałem już tego sposobu z rozdzielczością. Powtarzam, nie mogę porozmawiać z właścicielem serwera gdyż to właśnie on dał mi takiego bana. Szczerze to już mam wywalone na ten serwer już od dawna tam nie próbowałem wejść.

Już na tym komputerze na którym jestem dostałem raz takiego bana, po formacie już go nie miałem. Czyli w grę wchodzi tylko format czego nie będę robił specjalnie dla tego śmieciowatego serwera wraz z bandą administracji-kretynów wyzywających graczy na forum.

Dzięki za odpowiedzi, do zamknięcia.

Wyzywałeś na serwerze admin dał ci bana na ip komputera i teraz chcesz się zemścić na forum.

Opublikowano

Wątpię, że na hwid płyty głównej, a raczej karty sieciowej lub dysku twardego. W sieci masz programy do zmiany hwid ;)

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...