Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MLG Columbus 2016 - dyskusja

misczkantera

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podpinam, za ładnie prowadzoną dyskusję będę dawał lajki w postach, a może coś z paska na - :)

Dziś zaktualizuję temat jak coś.

Według mnie opłaca się jeszcze wziąć CLG lub Splyce.

btw. kto ma według Was większe szanse - CLG czy EnVy? ;)

Pewnie postawię na CLG, bo bardzo się opłaca, na fanobecie jest ładna stawka. 

mam na myśli Pick'em. ;-)

To EnVy jeżeli chodzi o pickem, bo pewnie z grupy wyjdą, ale jak nie masz hajsu, to lepiej nie kupować tego stickera. 

Opublikowano

wie ktoś może jak działa obstawianie meczy naklejkami ?

czy je się traci czy poprostu wracają one do nas ?

Wracają do ciebie na koniec dnia niezależnie od tego, czy twój team wygra, czy przegra.

Opublikowano

Czy oglądając na telefonie ( oczywiście mając połączone konto steam na twitchu ) może dropnąć skrzynka ? ( Niektórzy ludzie piszą że tak , inni że nie więc chce się upewnić)

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Czy oglądając na telefonie ( oczywiście mając połączone konto steam na twitchu ) może dropnąć skrzynka ? ( Niektórzy ludzie piszą że tak , inni że nie więc chce się upewnić)

Można. 

Opublikowano

Mecz pierwszy byl bardzo wyrównany. Teraz ciekawe co Mousesports pokaże, bo w głosowaniach mają 15% na win :D Ciekaw jestem kto najbardziej zaskoczy na MLG.

Opublikowano

G2 vs C9 - dokładna ANALIZA

G2 nie zaskoczyło nas tym razem (czyli jak zwykle), lecz moim zdaniem Cloud9 ma od nich większe szanse. C9 zaczyna powoli ogarniać wszystkie mapy, a najlepiej grają na cache i inferno. Pokazują też, że na train również dobrze grają (nie udało im się niestety z Na'Vi). Niektórzy nie rozumieją że ScreaM na lanach gra zwyczajnie słabo, era shoxa się skończyła a smithzzz to totalny bot. Polecam obstawić czy tak i siak LOW na c9, bo myślę że swoje zrobią.

Opublikowano

G2 vs C9 - dokładna ANALIZA

G2 nie zaskoczyło nas tym razem (czyli jak zwykle), lecz moim zdaniem Cloud9 ma od nich większe szanse. C9 zaczyna powoli ogarniać wszystkie mapy, a najlepiej grają na cache i inferno. Pokazują też, że na train również dobrze grają (nie udało im się niestety z Na'Vi). Niektórzy nie rozumieją że ScreaM na lanach gra zwyczajnie słabo, era shoxa się skończyła a smithzzz to totalny bot. Polecam obstawić czy tak i siak LOW na c9, bo myślę że swoje zrobią.

ja p******e, skąd ty to info bierzesz? C9 na inferno gra c*****o, cache w miarę, ale g2 zawsze grało tam dobrze, to jest czysty mecz 50/50. 

Opublikowano

@up to ty ich meczy chyba nie oglądasz xDD cache to mapa NA, 60/40 dla C9 :v

editL I tak sądzę że na chwilę OBECNĄ grają lepiej niż G2. 

Opublikowano

Ah, zapomniałem o dość ważnej rzeczy - c9 gra pod publikę. To ich WIELKI minus. Jedynie widać, że Skadoodle się nie stresuje

sry, mój błąd.

Opublikowano

NA'VI pokazało klasę :)

Dziwne, aby mieli nie pokazać klasy w takim meczu, jutro prawdziwy test, tak czy siak finał pomiędzy Navi vs LG będzie super. 

Opublikowano

Te woreczki co oni tak ściskają jak padną albo coś to po co? Żeby dłonie nie bolały od grania tyle czasu?

Pocą się podczas grania, dlatego je mają ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...