Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z odpaleniem drugiego metina.

Chris.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego nie mogę odpalić drugiego metina? Nigdy tego nie było dopiero dziś takie coś wyskakuje "The game Metin2 crashed". Z odpaleniem pierwszego okna nie mam problemu dopiero z drugim takowy się pojawia? Jak to rozwiązać?

784091427630431250239.png

Opublikowano

Mam ten problem od zeszłego restartu. Zresztą nie my jedyni, z tego co wiem to co trzecia osoba tak ma :D 

Na IRCu pytałem co mam zrobić, to podali mi dwa wyjścia:

-Wysłanie raportu do Windowsa z jakimś tam podpisem, który niby prześlą do GF (wtf)

-Czekać na kolejny restart.

Pierwsze... no cóż. Heh, natomiast drugie niektórym pomaga, innym z kolei psuje możliwość włączenia dwu- i więcej klientów.

Na board napisałem - ktoś mi odpisał co mam zrobić, zaraz przetestuje jego sposób. Jak zadziała to wstawię "lajf-haka" tutaj. 

EDIT:

Sposób zawiódł. Robię reinstal całego klienta GF i Metina. 

Daj znać czy to pomogło.

­

Opublikowano

Tak samo miałem. Próbowałem w oknach i też crash. Trzeba przeinstalować GF metina

Przeinstaluję i będzie normalnie działało tak? :)

­

Nowicjusz
Opublikowano

Nie odpalać metina przez GameforgeLive bo to nic nie da. Ja odpalałem przez metin2launch w folderze "games". Ale wyskakiwał inny błąd niż ten tu podany. Wiecie co mi pomogło? Wyłącz na chwile antywirusa lub dodaj metina do wyjątku, ponieważ antywirus blokuje program GameGuard. Mam nadzieje, że i Wam pomoże.

Opublikowano

Odpalasz przez aplikację metin2 nie gameforgelive wtedy nie będzie problemu. Jeżeli odpalisz patcherem metina nie odpalaj drugiego lecz na pasku jest cały czas zminimalizowany kliknij pojawi Ci się patcher i wtedy uruchom drugiego metina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...