Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o wersji 1.9 i czy serwer na tę wersję by wypalił?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też, jak wiele graczy lubie grać na 1.7. Wersja 1.8 to kompletna porażka a 1.9...

Wersja 1.9 jest zejefajna. Pograłem sobie troszeczkę no i jestem w szoku.

Czekam z niecierpliwością na serwer mc 1.9

1.9 to przecież rozwinięcie 1.8, nie 1.7  B)

Q8eOMob.png

Opublikowano

1.9 jest po mojemu udaną wersją w przeciwieństwie do 1.8

Gram na jednym serwerze (tfu. serwerowni) która była na 1.7.x-1.8.x i miała jakieś 80/90 graczy a po przesiadce na 1.9 w godzinach szczytu mają po 120/130 bo takich serwerów jest mało.

Niestety spigot na 1.9 jest jeszcze po mojemu zbyt dziurawy (sporo błędów) i powinno się czekać na poprawki.

w których miejscach jest dziurawy?

imo nie ma sensu siedzieć dalej na 1.7, 8, 1.9 jest udaną wersją

polskie community jest naprawdę śmieszne xD

Opublikowano

Jasne że nie wypali. W obecnym czasie jest to jak porównać Mrówkę do Słonia ;) Najwięcej ludzi siedzi teraz na 1.8 i 1.7, a z resztą Za mało pluginów (prawie wcale) aby można było stworzyć wcale jakiś serwer.

To ja Grands. Masz dobry wzrok! :)

Opublikowano

Jasne że nie wypali. W obecnym czasie jest to jak porównać Mrówkę do Słonia ;) Najwięcej ludzi siedzi teraz na 1.8 i 1.7, a z resztą Za mało pluginów (prawie wcale) aby można było stworzyć wcale jakiś serwer.

Ta, a jak nie było 1.9 to wszyscy "nie 1.8, poczekamy na 1.9 i robimy serwery! Bo to będzie pro wersja" i gówno. 

Zresztą, co mnie to interesuje, dla mnie możecie siedzieć na alphie, jebie mnie to już. Tylko mnie o żadne pluginy na starsze wersje nie prosić.

@topic

nie wypali, bo ludzię są kompletnymi idiotami.

­

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Wypali. Sam ma serwer na 1.9

server-icon.png  EndiMC.pl - serwer minecraft 1.21.5 |Survival| |Gildie| |Slimefun| |Terralith|

Serwer aktywny od ponad 8 lat

Dołącz już dzisiaj do naszej społeczności!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...