Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co To Jest Za Wirus Spoofer.Gg

ROKISON

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam interesuje mnie tak jak w temacie bo nie wiem czy to nie jest czasem jakis keylogger. Mogł mi by ktos pomóc ? bo ten wirus znajduje sie w angel bocie v2.6 i wiecie boje sie o konto :)

P.S w necie cos nie moge znaleźć

Daj + LUBIE PLACKI

Opublikowano

AngelBota ja używam od baaardzo dawna i to na wielu kontach (MultiFB) i jeszcze nigdy mi nic nie zginęło. Jak by to był keylogger to norton nie dopuściłby mi go do uruchamiania. Nie masz się czego bać :)

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

AngelBota ja używam od baaardzo dawna i to na wielu kontach (MultiFB) i jeszcze nigdy mi nic nie zginęło. Jak by to był keylogger to norton nie dopuściłby mi go do uruchamiania. Nie masz się czego bać :)

Andrzejek broni swojego wiruska ;]

SpooferGG to wirus, który wysyła logi lub pliki do autora przez GaduGadu (w tym wypadku passy kont do Andrzejka ;])

Stanowczo zła sygnatura. / Makin

Opublikowano
Możliwości Spoofer.Gg

- Podszycie sie pod osobę która ma program

- Wysyła archiwa i configi

- Zapisuje rozmowy do pliku w formacie html i wysyła na żądanie

- Zamiana wszystkich wysyłanych wiadomości do formatu h4x00r np. cześć = c23ść

Ludzie obudźcie się o.O

Opublikowano

Ekhm, mi w Angel Bocie od Andrzeja Eset nie wykrył żadnego wirka >.<

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Ma wira, ma :) Przejżyjcie sobie skany, sami sobie przeskanujcie. Jak już mówiłem, wiele osób straciło konta przez Andrzeja, a ten na swoim pulpicie do filmiku nawet nie ukrył folderu z passami do kont...

Stanowczo zła sygnatura. / Makin

Opublikowano

Andrzejek broni swojego wiruska ;]

SpooferGG to wirus, który wysyła logi lub pliki do autora przez GaduGadu (w tym wypadku passy kont do Andrzejka ;])

I na cholerę odkopywać temat?

Widzicie, że do zamknięcia?

Close

Don't feed trolls ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...