Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję zespołu na serwer.

Riveilli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję kilku osób na swój serwera, który aktualnie tworzę. Serwer będzie bazował na trybie Bomb defusal z gry Counter Strike.

Na aktualną chwilę poszukuję budowniczego, grafika oraz osoby która byłaby gotowa do użyczenia swojego głosu na rzecz komentarzy w grze.

Nie interesują mnie osoby które oczekują tylko i wyłącznie pieniędzy - proszę nawet nie pisać pod tematem / na prywatną wiadomość.

Wymagam w zależności od interesującej Cię roli w zespole - przykładowych map, screenów twoich prac, przykładowych prac graficznych (logotypów / layoutów / tekstur) lub paru próbek Twojego czystego głosu, Skype oraz przynajmniej 16-tu lat.

Zainteresowane osoby zapraszam na PW.

Opublikowano

Szukasz budowniczych do zbudowania mapek cs.

Bo nie rozumiem :P

Budowa spawnu, lobby dla każdej mapy + parę map z Counter Strike.

Opublikowano

A to po to Ci było..... XDDDDDDDDDDDD

Polecam tego Pana jak najbardziej.

Chyba jedna z bardziej szczegółowych osób, które znam ;d

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

a nie szukasz jakieś dorosłej osoby na admina czy coś ?

Na aktualną chwilę nie poszukuję administratorów, jednak zapraszam na beta testy podczas których najprawdopodobniej będę prowadzić rekrutację na Helperów/GameMasterów.

Opublikowano

polecam, zna się na rzeczy, dąży do celu i szybko odpisuje. x)

Opublikowano

#Haker Bonzo tu był
Polecam, ogarnięty, zna się na rzeczy.

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Opublikowano

Dziękuję za wszystkie dotychczasowe zgłoszenia.

Grafik od logotypów został znaleziony, jednak w dalszym ciągu szukam osób które potrafiłyby wykonać estetyczne i na wysokim poziomie tekstury 2D (przykłady https://imgur.com/a/FmLtE), użyczyłyby mi swojego głosu do Resource Packa i budowniczych.

Wszystkich chętnych dalej zapraszam na PW.

Opublikowano

Witam,jestem Maciek mam 19 lat i mieszkam w Rzeszowie zauważyłem twoje ogłoszenie które z wielu ogłoszenie wydaje się najlepsze wiec bez zbędnego pisania opowiem ci coś o mnie to tak od 2009 roku zacząłem zarządzać serwerami minecraf w 2012-2014 roku miałem swój serwer pvp na którym grało 100-200 graczy serwer było bardzo rozbudowany pod względem wizualnym jak zarówno technicznym w 2015 wyjechałem do UK na 1 rok żeby poszukać pracy ale nie wyszło wiec serwer padł i tak stwierdziłem ze będę szukać ogłoszenie na forach gdzie ktoś zauważy mnie i będę mógł dołączyć do serwera a jeżeli chodzi o budowanie to buduje od 2010 roku mam 5,5 lat doświadczenia w budowaniu budowałem na swój serwer jak zarówno na MC4U.PL i na wiele innych serwerach które już padły lub zmieniły nazwy i na koniec opisze swoją osobę pod względem charakteru to jestem pracowitą osobą która jeżeli widzi problem mam kilka rozwiązani i nie podaje się lubię pracować z ludźmi pomagać im doradzać jak i zarządzać nie robię nigdy nic na odpierd** tylko wszystko na 100% tez dodam tutaj ze jestem spokojną osobą która potrafi znaleźć sobie zajęcie i nie zwraca tyłka zbytnio "czterech liter" więc proszę o szybki kontakt :)

Opublikowano

Dziękuję za wszystkie podania, jeżeli komuś nie odpisałem, znaczy to tyle że miejsce już jest zajęte bądź nie spełnia on kryteriów (najczęściej nie załączył wymaganego załącznika).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...