Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Najlepsze skrypty do jungli?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) chcial bym zaczac grac troszke na jungli to jedyna linka na ktorej jeszcze nie gralem wiec strasznie mnie kusi aby sprobowac :p chcial bym sie dowiedzieć jakie skrypty tzn jakie postacie w jungli na skryptach sa najlepsze? Jakies dobre combo? Dobre ganki? I zeby sie spisywał w walkach 5 vs 5? odwdziecze sie za pomoc:)

70489962284954469327.png

Opublikowano

­Jeżeli dopiero zaczynasz to najlepiej Masterem, nie ma sensu na początek dawać dobrej postaci a zarazem trudnej :)

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

­Jeżeli dopiero zaczynasz to najlepiej Masterem, nie ma sensu na początek dawać dobrej postaci a zarazem trudnej :)

trudnej? przeciez on na skryptach gra xD

Opublikowano

Na skryptach lee sin sobie radzi zajebioza, link do skryptu który polecam jak posuwanie dziewic masz w tier liście 

Opublikowano

Wlasnie tak postac może być trudna bo gram na skryptach chodzi mi wlasnie o postać ktora bd sie dobrze sprawowala na skryptach bo master to nie to;/ myslalem nad eliss i rengarem? Ale chce sie doradzić was:)

70489962284954469327.png

Opublikowano

Na EB Elise troche zasysa, randomowo wrzuca w postaci pająka swoje combo więc np. E które skacze do góry nieraz castuje jako pierwsze gdy jest to naprawdę zbędne. Rengarem nie grałem ale nawet Xin dobry na skryptach EB jest tak jak Poppy, polecam.

Opublikowano

^ To troll? xD

Dlaczego uważasz Yi za najlepszy skrypt na jungle? :D Przecież używanie skryptów na Yi to jak używanie ich na np. teemo :D EB nie reaguje zbytnio używanie skilla aby uniknąć przeciwnego, przynajmniej nie u Yi chyba że mam  konfigurację zepsutą której nie ruszałem prócz wyłączenia używania skilli na miniony w jungli aby oszczędzić manę i cd skilli przydatnych w każdej chwili. Nieraz dostałem stuna testując skrypt mimo iż trzymałem spacje i miałem cd na q to nie castował go aby uniknąć E Xeratha. Dodatkowo wiele nie trzeba by ogarnąć tą postać i lepiej ocenić sytuację niż program. Nie wiem jak Lee działa ale trochę wątpię by castował do perfekcji np. flash za przeciwnika + q-r-q aby wykopać i się przyciągnąć od razu w stronę sojusznika i combo resztę wyłożyć, ale jak takie cuda robi to faktycznie skrypt op musi być :3 Rengar ma prostą mechanikę więc domyślam się że ze skryptami które pozwalają szybciej wycastować combo musi być bardzo dobry jak i pewnie Kha zix który też tego wymaga, jak to assasin :]

Opublikowano

^ To troll? xD

Dlaczego uważasz Yi za najlepszy skrypt na jungle? :D Przecież używanie skryptów na Yi to jak używanie ich na np. teemo :D EB nie reaguje zbytnio używanie skilla aby uniknąć przeciwnego, przynajmniej nie u Yi chyba że mam  konfigurację zepsutą której nie ruszałem prócz wyłączenia używania skilli na miniony w jungli aby oszczędzić manę i cd skilli przydatnych w każdej chwili. Nieraz dostałem stuna testując skrypt mimo iż trzymałem spacje i miałem cd na q to nie castował go aby uniknąć E Xeratha. Dodatkowo wiele nie trzeba by ogarnąć tą postać i lepiej ocenić sytuację niż program. Nie wiem jak Lee działa ale trochę wątpię by castował do perfekcji np. flash za przeciwnika + q-r-q aby wykopać i się przyciągnąć od razu w stronę sojusznika i combo resztę wyłożyć, ale jak takie cuda robi to faktycznie skrypt op musi być :3 Rengar ma prostą mechanikę więc domyślam się że ze skryptami które pozwalają szybciej wycastować combo musi być bardzo dobry jak i pewnie Kha zix który też tego wymaga, jak to assasin :]

pobierz WuYi i zagraj, zobaczysz ;)

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Miałem i grałem kilka gier ale + evade jest po prostu nie grywalnym, trzeba go wyłączyć a skilli sam od siebie nie chce mi unikać swoim q typu gdy lux użyje klatki itp. A bez jakiegokolwiek evade mały sens jest by grać na skryptach ;/

Opublikowano

^Nie sugeruj się tym, lajkować skrypt można nie używając go przedtem :p Albo ameby któe wbijają negatywne staty na botach. Wystarczy naprawdę minimum żeby grać nim dobrze bo to najłatwiejsza postać jaka jest wraz  z teemo w tej grze tylko Yi ma łatwiej bo się nie martwi o last hity w przeciwieństwie do termosa. Tak więc na Yi zrobisz więcej bez skryptów niż z nim ponieważ skrypt nie wyczuje perfekcyjnie tego kiedy warto włączyć ulta czy q a grając sam nabierzesz lepszej oceny sytuacji ale jak lubisz nim grać na skryptach to ok, nie mam nic przeciwko ale nie nazwałbym go najlepszym skryptem do jungli :p

Opublikowano

Lee Sin, (chyba wiadomo, perfekcyjne combo) Kha Zix (wyjebany double jump, easy fragi) i Rengar (świetne burst combo) to najlepsze wyjścia. Polecam jeszcze może Shaco, łatwa jungla i na auto smite łatwo sie podpierdala/robi solo dragony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...