Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Start Nowego serwera Metin2

upgrade11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mianowicie tak jak w temacie, ktoś coś słyszał czy coś? bo jestem ciekawy czy to prawda... usłyszałem od dużej ilości osób plotki że podobno ma startować.

11576_13_08_08_10_35_35.png

POSTY: [50] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

Opublikowano

Też mi się wydaje że to takie pitolenie. Serwera nowego można się spodziewać najprędzej podczas kolejnego łączenia, tj. fuzji

W sumie super by było jak by połączyli jeszcze raz te serwery w jeden :D

Full ludzi na ch1/ch2 i tak wszystkie królestwa :)

Co do nowego serwera ludzie dowiadują się dopiero jak jest informacja kiedy jest jego start.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nic takiego nie będzie

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Witam, mianowicie tak jak w temacie, ktoś coś słyszał czy coś? bo jestem ciekawy czy to prawda... usłyszałem od dużej ilości osób plotki że podobno ma startować.

Osobiście uważam, że szybciej możemy się spodziewać ponownych łączeń serwerów.  ;)

zandia_sygna.png

Opublikowano

Jest to jedynie nie potwierdzona informacja, ktora zostala wywnioskowania z przygotowan GF'u do wypuszczenia nowego serwera:

-Expbot pod k

-Nowe skrzynki startowe

-Zmiany w expie (mapa 95)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

­Nie będzie nowego :P Ale może być coś takiego, że zrobią łączenie kilku serwerów i zrobią z tego jeden z nową nazwą itp :P

Opublikowano

A ja mam nadzieje, że nie wyjdzie ten server. Był by to server nastawiony na isa bardziej niż inne. Wszyscy gracze 24/7 na bocie pod k, pakiety z ku, yangi itp. Już lepiej zacząć na jakimś starym servie.  

Opublikowano

Tylko po co jak na nowym serwerze po czasie będziemy na mapach spotykać tylko NPC i nikogo więcej ?

Opublikowano

Tylko po co jak na nowym serwerze po czasie będziemy na mapach spotykać tylko NPC i nikogo więcej ?

Jak to po co GF musi się hajs zgadzać bo zaczyna im już brakować bo gracze wolą grać na privach

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...