Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pakiet Internetowy a cs

blondyn135

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich bardzo serdecznie :D Mam kilka pytań ; Jeśli się nie znasz nie odpisuj :)

Ile około za godzine gry w cs'a 1.6 zżera pakietu ?

Ile trzeba gb pakietu żeby grać przez 30 dni po hmm 3-4h dziennie ?

Z jakiej sieci pakiet internetowy (mobilny) polecacie ? Zależy mi na tym żeby nie było + 100 pingu ;V i w miare jak najwięcej gb :D

Opublikowano

1. Jeżeli masz wszystko po wyłączane co by miało mieć dostęp z Internetem to tak sam Counter-Strike by na 1/h z 50-100mb sadze. W sumie też zależy na jakich serwerach byś grał bo jeżeli np serwery full 32/32 to troszkę więcej by ci jadło neta

2. z 30gb myślę że by stykło

3. Cyfrowy Polsat / Plus

76561198375594763.png

Opublikowano

Z jakiej sieci pakiet internetowy (mobilny) polecacie ? Zależy mi na tym żeby nie było + 100 pingu ;V i w miare jak najwięcej gb :D

+100 ping??? :O

Ping ponad 100, to bardzo wysoki ping!!! Ping musi być jak najmniejszy!!! Na mobilnym internecie też da się dobre osiągi wyciągnąć, ja grając w CS GO na internecie mobilnym z Plusa miałem ping w granicach 40-50, i grało się całkiem przyjemnie, czasami nawet z pingiem 120 grało się ładnie, teraz natomiast mam netie po kablu i ping zszedł do 30, czasami nawet mniej, jednak jeśli skoczy do około 80, to już się nie da grać. Nie wiem z czego to wynika, że kiedyś z pingiem 120 mogłem śmigać jak dziki, a teraz z pingiem 80 praktycznie postać nie jest do ogarnięcia, ale ping 100+, to nie najlepsze rozwiązanie xD

Opublikowano

Plus to zlo, nie polecam (mam i uzywam, ale..) godzina grania to tak 150-250mb licz, czasem mniej, czasem wiecej, to zalezy od wielu rzeczy.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

ja korzystam z  Cyfrowy Polsat w uk i ping strasznie mały mam po 40/50 :)

Chodziło mi o internet który uruchamiam kodem np *11*14*147# pobiera np 20 zl i masz szybki internet i jak największy pakiet ;D

Opublikowano

W Orange mają drogo :yay:

Preferował bym pakiecik w Play'u

W Orange ile gb za ile zł ?

A ile w play ? i Czy mógłbyś podać kodzik :D I czy dobry net w playu ;v i

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Trochę odkopię ale co mi tam podam chociaż pełne info.

Na pakiecie w orange 1gb grałem 4-5dni mniej więcej tyle co ty. Miałem po 70pingu na serwerze gdzie kazdy ma po 50-40 i oczywiscie bez rs'ow itd

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...