Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mutli Screen na Metinie

VenatoS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dwa ekrany, i jestem ciekawy czy jest możliwość by grac na dwóch odzielnych kontach na dwóch ekranach.
Bo kiedy otwieram dwie kopie metina, to obydwie otwierają się na jednym ekranie.

Odp mile widziane!

Sygnaturka.png

Opublikowano

Mam dwa ekrany, i jestem ciekawy czy jest możliwość by grac na dwóch odzielnych kontach na dwóch ekranach.

Bo kiedy otwieram dwie kopie metina, to obydwie otwierają się na jednym ekranie.

Odp mile widziane!

Tzn? Czy da sie grac na dwoch?

Jesli o to Ci chodzi, to przeciez wlaczasz mala rozdzielczosc i dwa ekrany masz na lajcie na jednym ekranie.

Nie raz na Ox'y chodzilem 5 kontami na raz bo na spokojnie na ekranie to pomieszcze.

Opublikowano

Odpal najpierw na jednym ekranie, a potem jedno z dwóch okien Metina przeciągnij na drugi ekran wtedy będziesz miał Metina na 2 ekranach.  :v

Opublikowano

Odpal najpierw na jednym ekranie, a potem jedno z dwóch okien Metina przeciągnij na drugi ekran wtedy będziesz miał Metina na 2 ekranach.   

Ale czy jest możliwe żeby były fullscreen? a nie w oknach dwóch?

Sygnaturka.png

Opublikowano

Ale czy jest możliwe żeby były fullscreen? a nie w oknach dwóch?

Na taki full to musisz sobie ustawić pełną rozdzielczość jaką chcesz mieć ale w oknie (duży ekran w oknie : WINDOW MODE)

Ewentualnie pobaw się tym programem

http://www.dobreprogramy.pl/DisplayFusion-Pro,Program,Windows,35222.html

(Zaufana strona - DobreProgramy)

Dziękuję bardzo za pomoc! Coś pokombinuje.

Sygnaturka.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...