Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj strona csgofade.net wprowadziła u siebie na stronie reflinki. Za każdego refa dawali 0,15$. Uzbierałem jakieś 14$ z reflinków i zrestartowali dzisiaj refy, a wypłacić wcześniej się tego nie dało iż bot odrzucał każdą ofertę. 

Po restarcie reflinków zmienili zasady, że za każdego reflinka dostajecie 0,01$ gdzie wcześniej było 0,15$, ale i tak nikt nie mógł tego wypłacić. Nie jestem sam w takiej sytuacji, bo ludzie piszą o tym na ich grupie na steam, a oni i tak usuwają każde posty dla niepoznaki. Więc powiem tak, nie polecam zabawy na ich stronie i polecam zgłaszanie ich stronki :) Załatwiasz im ludzi, a oni olewają sprawę. 

Opublikowano

Pamiętam jak na shuffle wprowadzili system reflinków, z początku było bodajże 0,50$ jednego refa, weszło to chyba w nocy, ja ogarnąłem to rano, więc w nocy zarobek był ogromny, bez problemu jakaś kosa. Potem zmniejszyli do 0,30$, 0,15$ i poniżej 0,10%, ale skiny można było wypłacać cały czas.

Co do csgofast to zapewne przeliczyli się oni, zobaczyli, ile $ mają ludzie z samych refów i zorientowali się pewnie ile na tym stracili. Tak czy siak za tydzień ludzie o tym zapomną, oni hajsu nie oddadzą, a tak czy siak nie ubędzie im osób z samej strony, bo na hltv mają reklamę :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...