Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc przy konfiguracji M-Bot'a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A licencja kupiona?

Adams oraz Klasskai dają przecież support oraz instalują przy zakupie.

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Z góry wiadomo że ma nielegalnego mbot.. Nie widzę takiej sytuacji aby przy zakupie Przemek bądź Adam ci nie pomógł. Więc ja i jak reszta użytkowników nie mamy zamiaru Ci pomagać za piractwo.

Opublikowano

­M-bota przejąłem po moich kolegach którzy mieli robić własny ts ale już nie robią.. Więc jest wszystko legalne...

Z góry wiadomo że ma nielegalnego mbot.. Nie widzę takiej sytuacji aby przy zakupie Przemek bądź Adam ci nie pomógł. Więc ja i jak reszta użytkowników nie mamy zamiaru Ci pomagać za piractwo.

Kolego.. 

M-bota przejąłem po moich kolegach którzy mieli robić własny ts ale już nie robią.. Więc jest wszystko legalne...

­

Opublikowano

­M-bota przejąłem po moich kolegach którzy mieli robić własny ts ale już nie robią.. Więc jest wszystko legalne...

Kolego.. 

M-bota przejąłem po moich kolegach którzy mieli robić własny ts ale już nie robią.. Więc jest wszystko legalne...

­

Nawet po przejęciu Jeżeli oczywiście klasskai się zgodził na zmianę posiadacza (chodź wątpię) powinien pomóc ci :)

jeżeli nie crack to pisz do klasskaia pomoc jest w pakiecie :)

No właśnie wątpię żeby się zgodził dlatego proszę o pomóc przy m-bocie.

­

Opublikowano

Adama? Nick Adams jest z nazwiska ale nazwiska nie podam bo banik będzie.

A co do topic jeżeli masz od kolegów to i tak można zaliczyć że crack.

Opublikowano

Adama? Nick Adams jest z nazwiska ale nazwiska nie podam bo banik będzie.

A co do topic jeżeli masz od kolegów to i tak można zaliczyć że crack.

Nie jest to crack skoro oni go nie używają kolego i na nim nie zarobili więc zastanów się co piszesz..

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...