Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ts9.pl | Official

xGuard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Heh.. kolejna moja stara domena..

Oj, aż się łezka w oku kręci...

Co do serwera nie mam zastrzeżeń prócz ten wersji mbota.

Dziękujemy za twoją wypowiedź, tego to ja nawet nie wiedziałem że domena kiedyś była twoja, Micu chyba lubi reaktywacje robić :D

Co do mBOT bierze sie to co sie ma :D. a innej Wersji nie będziemy raczej mieli.

Wasza Administracja

Ts9.pl

­

Opublikowano

­

Dziękujemy za twoją wypowiedź, tego to ja nawet nie wiedziałem że domena kiedyś była twoja, Micu chyba lubi reaktywacje robić :D

Co do mBOT bierze sie to co sie ma :D. a innej Wersji nie będziemy raczej mieli.

Wasza Administracja

Ts9.pl

Wersja, wersją chodzi o legalność. :)

Znamy się trochę i dziwi mnie, że korzystacie z tego typu wersji. :)

Opublikowano

­

­

Wasza Administracja

Ts9.pl

Nie wszystkich na wszystko stać.

­

Opublikowano

Mhmm ładna nazwa serwera chłopaki ts9 może k***a od razu zróbcie nazwę ts68 i pół bo do 69 nigdy nie będziecie dorównywać a za te reklamy u nas to juz macie zagwarantowane atrakcje bo ja tego tak nie zostawię

To nie domena zerżnięta od ts*9.pl, tylko @K-Scripts posiadał kiedyś tę domenę, a że jest krótka zwięzła i łatwa do zapamiętania postanowiliśmy ją użyć. Pozdrawiam :)

@1373230489-U611928.pngPoker Face. . Kolejna sprawa jeżeli chodzi o reklamowanie i że mamy mieć przez to "atrakcje". Pozwól, że przytoczę ci zmyśloną sytuację, która może lub mogła wydarzyć się naprawdę.

Pewna przykładowa osoba o imieniu Stasiek uwzięła się na przykładowego tsa ts-przyklad.pl. Postanowiła narobić przypału temu tsowi, więc weszła do Ciebie na serwer z włączonym VPNem i zaczęła rozsyłac wiadomości typu: Zapraszam na ts-przyklad.pl darmowe kanały itp. Wiedząc, co Ty zrobisz po takim czymś, że myślisz, że to ktoś z ts-przykład, a jest to zwykła osoba która się zabawiła i ma z tego zabawę :) Daje Ci to do myślenia?

Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

­

­

Wasza Administracja

Ts9.pl

Tak nie stać cię na merca ukradniesz go z sklepu bo cie nie stać? Piractwo jest piractwem i jest karalne(podchodzi pod przywłaszczanie własności intelektualnej.)

Nie zdziwię się, jak @K-Scripts przepisze sobie core na jakiś inny język nie dekodowalny(funkcje zostać mogą w php np.) i tam zrobić sprawdzanie licencji. Gdy licencja będzie podrabiana, lub niewłaściwa(nie uruchomi się bot) lub gdy byłoby modyfikowane coś po hexach bot walnie rm -R / i tyle będzie z piracenia. 

Sam serwer bardzo na słabym poziomie. Nie polecam. 

­

Mhmm ładna nazwa serwera chłopaki ts9 może k***a od razu zróbcie nazwę ts68 i pół bo do 69 nigdy nie będziecie dorównywać a za te reklamy u nas to juz macie zagwarantowane atrakcje bo ja tego tak nie zostawię

Troche mnie ta sytuacja śmieszy, będziemy czekać, te 5 Pakietów na serwerze było twoje? Bo jak tak to takie troche 2/10 te DDosy.

Odważnie jak na kogoś kto ma maszynę na blazingu. 

Opublikowano

­

­

­

Wasza Administracja

Ts9.pl

Tak nie stać cię na merca ukradniesz go z sklepu bo cie nie stać? Piractwo jest piractwem i jest karalne(podchodzi pod przywłaszczanie własności intelektualnej.)

Nie zdziwię się, jak @K-Scripts przepisze sobie core na jakiś inny język nie dekodowalny(funkcje zostać mogą w php np.) i tam zrobić sprawdzanie licencji. Gdy licencja będzie podrabiana, lub niewłaściwa(nie uruchomi się bot) lub gdy byłoby modyfikowane coś po hexach bot walnie rm -R / i tyle będzie z piracenia. 

Sam serwer bardzo na słabym poziomie. Nie polecam. 

­

Troche mnie ta sytuacja śmieszy, będziemy czekać, te 5 Pakietów na serwerze było twoje? Bo jak tak to takie troche 2/10 te DDosy.

Odważnie jak na kogoś kto ma maszynę na blazingu. 

Może robić licencje ;)

--

Odważnie? Nie będę się kogoś bał co myśli że jak ma maszyne do ddsow to jest bogiem internetu, są zabezpieczenia na takich ludzi jak on więc mnie to nie rusza.

Nie będę na takich ludzi tracił czasu jak chce ddosować to niech ddosuje, my zawsze znajdziemy jakiś sposób żeby owego ddosa zatrzymać ;)

Już mi ddosa wywalił i serwerowi też i jakoś mnie to nie interesuje.

­

Opublikowano

Witamy, postanowiliśmy z Właścicielami zakończyć Projekt, każdy poszedł w swoją Strone.

Byłych Właścicieli można spotkać:

Vesu: Ts-Grajki.pl

M1cu: Ts-Grajki.pl

Wieszok: Ts-Grajki.pl

Vecio: speak2win.eu

Dziękujemy za wspaniałe chwile!

Wasza Administracja

Ts9.pl

-----

Proszę o zamknięcie Tematu

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...