Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ts9.pl | Official

xGuard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

­

­

TS9.pl | Serwer tworzony z Pasja!

TS9.pl - Oferujemy

» Licencje 512 Slotów «

» 100% Darmowe Kanały Prywatne «

» Aplikacje mBOT «

» Doświadczoną Administracje «

» Orginalny wygląd «

» Kanały Premium wraz z MusicBOTem, Osób Online, Nadawanie Rangi Gildyjnej «

TS9.pl - Administracja

Właściciel - M1cu

Właściciel - Vésu

Właściciel - Wieszok

Technik - Vecio

Query - Brak.

HSA - Kamyk

SSA - xWisnia

SA - Romek

Wiemy że jest to troche przesadzone 3 Właścicieli ale tak wyszło ;)

==============================================================================

TS9.pl - Wymagania

Kanały

VIP

╔   5-10 Ludzi Online 

Premium

╔   15-20 Ludzi Online 

Elite VIP

╔   25-30 Ludzi Online 

Ranga Administracyjna

+17

Mutacja

Bardzo dobra Znajomość Programu TeamSpeak

Pracowanie w zespole

Bycie Kreatywnym

Pozdrawia wasza Administracja | TS9.pl

==============================================================================

Witam, z tej strony Vecio postanowiłem zrobić tą reklamę mam nadzieje że wam się spodobała i odwiedzicie nasz serwer TeamSpeak,

Niestety nie posiadamy tymaczasowo zadnego Bannera z tego powodu go także tu nie ma.

@Edit

Aktualizacja Administracji 31.03.2016

Aktualizacja Wygladu Tematu 03.04.2016

Nowa Nazwa serwera 02.04.2016

Połączenie 2 serwerów ForTalk.pl oraz EnergySpeak.pl 02.04.2016

Aktualizacja Administracji 02.04.2016

­

Opublikowano

Nawet Spoko Administracja i polecam serwer :)

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

­

Nawet Spoko Administracja i polecam serwer :)

Dziękujemy za twoją Opinie :)

Wczoraj została Zaktualizowana maszyna na większe Parametry, oraz Opłacona na następny Miesiąć!

Serdecznie Zapraszamy!

Wasza Administracja

EnergySpeak.pl

­

Opublikowano

­

Sprzedajecie kanały premium?

Czyżby zbieracie na licencję do mbota?

Nie, ta informacja która tam pisała była Falszywa dziękuje ci za poinformowanie mnie ;)

Wasza Administracja

EnergySpeak.pl

­

Opublikowano

­

Nie polecam ze względu na crack Mbot oraz udostępnianie go na innych forach w celu dostania Vip-a

Nie udostępnia botów ;) Chociaż pomysł z VIPem na innych Forach nie jest zły

­

Opublikowano

­

Zbieg okoliczności ?

eVaSRF0.png

A czy ja go udostępniłem? NIE, nie wolno mi tak napisać? ;)

@Edit

@ref

Witamy, posiadamy nową domenę o nazwie TS9.pl domena EnergySpeak.pl nie jest już nasza!, dlatego prosimy się łączyć przez Ts9.pl

Połączyliśmy się z serwerem ForTalk.pl lub 4Esport.pl!

~ Nowy skład

Główna Administracja serwera!

- Właściciel - M1cu

- Właściciel - Vesu

- Właściicel - Wieszok

- Technil - Vecio (ja)

Administracja Serwera!

- Query - Brak

- HSA - Kamyk

- SSA - xWisnia

- SA - Romek

Wasza Administracja

Ts9.pl

­

Opublikowano

Mhmm ładna nazwa serwera chłopaki ts9 może k***a od razu zróbcie nazwę ts68 i pół bo do 69 nigdy nie będziecie dorównywać a za te reklamy u nas to juz macie zagwarantowane atrakcje bo ja tego tak nie zostawię

Eh... nie strasz bo się zesrasz !

---

To że jesteś naiwną osobą, która atakuje 3/4 osób z polecenia jakiś pachołków. Łapiesz się na słowa typu "Dejmien, tego się nie da wyjebać" i napierdalasz w wszystko co popadnie. Twoje ataki są na poziomie gimnazjalisty, gdyż twoim sposobem na gaszenie serwerów jest jedynie crashowanie apache2 poprzez mizerne skrypty z tureckich for.

Żegnam się z Państwem i dowiedznia.

@ TOPIC

Nazwę trochę zerżnięta z odpowiedników, ale luj!

Dobrze jest!

Polecam.

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

­

Mhmm ładna nazwa serwera chłopaki ts9 może k***a od razu zróbcie nazwę ts68 i pół bo do 69 nigdy nie będziecie dorównywać a za te reklamy u nas to juz macie zagwarantowane atrakcje bo ja tego tak nie zostawię

Troche mnie ta sytuacja śmieszy, będziemy czekać, te 5 Pakietów na serwerze było twoje? Bo jak tak to takie troche 2/10 te DDosy.

Eh... nie strasz bo się zesrasz !

---

To że jesteś naiwną osobą, która atakuje 3/4 osób z polecenia jakiś pachołków. Łapiesz się na słowa typu "Dejmien, tego się nie da wyjebać" i napierdalasz w wszystko co popadnie. Twoje ataki są na poziomie gimnazjalisty, gdyż twoim sposobem na gaszenie serwerów jest jedynie crashowanie apache2 poprzez mizerne skrypty z tureckich for.

Żegnam się z Państwem i dowiedznia.

@ TOPIC

Nazwę trochę zerżnięta z odpowiedników, ale luj!

Dobrze jest!

Polecam.

Dziękujemy za twoją wypowiedź, co do nazywa chłopaki taką wybrali no ale cóż. Wątpie że nazwa została skopiowana od ts69.

Wasza Administracja

Ts9.pl

­

Opublikowano

Witam, cześć pompa! Polecam serwerek, fajna muzyczka, miła, pomocna oraz znana administracja TeamSpeak'a. Masz klan/gildie i szukasz zajebistego ts'a na którym będziecie mogli rozmawiać bezproblemowo? Ts9.pl jest to serwer o niezwykłych przywilejach. Na pierwszy rzut oka wygląd jest odpowiedni, nie jest napieprzone nie wiadomo ile kanałów. A więc nie zwlekaj dołącz już teraz !!! IP: Ts9.pl ma drogi otwarte :D Pozdrawiam użytkownik tego jakże przyjaznego cichego kątka Dawid :):D 

obraz.png

Opublikowano

­

Witam, cześć pompa! Polecam serwerek, fajna muzyczka, miła, pomocna oraz znana administracja TeamSpeak'a. Masz klan/gildie i szukasz zajebistego ts'a na którym będziecie mogli rozmawiać bezproblemowo? Ts9.pl jest to serwer o niezwykłych przywilejach. Na pierwszy rzut oka wygląd jest odpowiedni, nie jest napieprzone nie wiadomo ile kanałów. A więc nie zwlekaj dołącz już teraz !!! IP: Ts9.pl ma drogi otwarte :D Pozdrawiam użytkownik tego jakże przyjaznego cichego kątka Dawid :):D

Dziękujemy za twoją wypowiedź, oraz reklame w reklamie :D

Wasza Administracja

Ts9.pl

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...