Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję EKIPY na innowacyjny serwer RPG

VeSteQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż chciałbym poinformować że szukam ekipy na serwer innowacyjny RPG, serwer rozpocznie swoją działalność zapewne w kwietniu/początku maja jednakże na czas prac będzie uruchomione forum z changelogiem oraz oczywiście serwer dla ekipy, nie chce tutaj rozpisywać się jak będzie pięknie, lać wody ponieważ czas wszystko pokaże.

Teraz przejdźmy do ekipy, poszukuję:

-Budowniczy: od tej osoby wymagam jedynie jakiegoś poziomu, ortografii oraz umiejętności budowania w stylu średniowiecznym, medieval.

-Technik: Umiejętność pisania skryptów/pluginów oraz oczywiście konfiguracji podstawowych pluginów ponieważ nie widzę sensu pisania pluginów jak są one dostępne, chodzi mi o podstawowe pluginy.

-HeadAdmin: min. 16lat oraz duża wiedza na temat minecraft oraz wiedzę na temat trybu jakim jest RPG.

Ja, jako właściciel oferuje wam stabilne miejsce do pracy nad serwerem, dokładniej VPS do konfiguracji pluginów budowy mapy etc. oraz w późniejszym czasie, po starcie wynagrodzenie w postaci PLN. Pewnie zapytacie, dlaczego nie oferuje wynagrodzenia przed startem? otóż utrzymanie serwera kosztuje a nie chce tworzyć "pay to play" czy jakoś tak. Chce stworzyć serwer "od graczy dla graczy i z myślą o graczach", oczywiście będzie Item Shop jednakże będzie on umilał grę a nie jak to bywa ją umożliwiał.

Kontakt:

Licze na szybki odzew zainteresowanych, piona!

Opublikowano

Jestem zainteresowany

Też mam serwery Ale nie RPG więc miło było być częścią twojego serwera, streamuje więc często na streamach bym mógł wchodzić i reklamować serwer.

Ps. Nie bardzo lubię kontaktować się przez Skype :/

Opublikowano

Jestem zainteresowany

Też mam serwery Ale nie RPG więc miło było być częścią twojego serwera, streamuje więc często na streamach bym mógł wchodzić i reklamować serwer.

Ps. Nie bardzo lubię kontaktować się przez Skype :/

A przez co lubisz?

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...