Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co chcielibyście zobaczyć na takim serwerze? #3 ItemShop.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rób serweru Pay2Win. Umieść w IS jakieś itemy/surowce trudniejsze do zdobycia ale nie najlepsze w grze. I w sumie trudno powiedzieć co mogłoby się znaleść w IS, ponieważ nie wiem jak np. na twoim serwerze można zdobyć surowce.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Nie rób serweru Pay2Win. Umieść w IS jakieś itemy/surowce trudniejsze do zdobycia ale nie najlepsze w grze. I w sumie trudno powiedzieć co mogłoby się znaleść w IS, ponieważ nie wiem jak np. na twoim serwerze można zdobyć surowce.

Pay2Win napewno nie, chcę trochę ułatwić graczom poprzez np. zakup całego eq z żelaza, możliwość kupna regenerowania bossa, tylko mam jak narazie mało pomysłów co do is, także pytam was :)

6602914599812031494098.png

Opublikowano

Najważniejsza zasada: Jak nie masz pomysłu to nie rób.

Rób coś tylko jak masz pomysł. Nie masz pomysłu na serwer? Pytasz się co można by tu dodać? Niestety, coś zrobione na siłę, często dla hajsu $$$ graczom często nie przypada do gustu.

Opublikowano

Rób coś tylko jak masz pomysł. Nie masz pomysłu na serwer? Pytasz się co można by tu dodać? Niestety, coś zrobione na siłę, często dla hajsu $$$ graczom często nie przypada do gustu.

Teraz zajmuje się serwerem a nie itemshopem, dlatego nawet nie myślę co ma być w IS, robię tematy po to by zobaczyć czego gracze oczekują :)

Opublikowano

Teraz zajmuje się serwerem a nie itemshopem, dlatego nawet nie myślę co ma być w IS, robię tematy po to by zobaczyć czego gracze oczekują :)

Zrób prosty ItemShop (tj. jakiś atrakcyjny dla gracza). Nie musisz mieć dużo rang, itemów, tylko tyle by nie było P2W i by serwer się zwrócił :P

Opublikowano

Jeżeli chodzi o ItemShop jest wiele pluginów na to i skryptów jeden ci podam: ElDziMicroSMSshop LITE 

Jeżeli chodzi oto co chcesz dodać to:

Skille na serwer (do zakupu) 

Zwoje Latania

Różdzki

Monety

Ostrze Kwasu ( np. specjalny miecz )

Odrzutowe plecaki

Diamenty

VIP

SVIP

EVIP

------ Chyba pomogłem bo mam wiele pomysłów. -------

200.gif Hmmm...

Opublikowano

Jeżeli chodzi o ItemShop jest wiele pluginów na to i skryptów jeden ci podam: ElDziMicroSMSshop LITE 

Jeżeli chodzi oto co chcesz dodać to:

Skille na serwer (do zakupu) 

Zwoje Latania

Różdzki

Monety

Ostrze Kwasu ( np. specjalny miecz )

Odrzutowe plecaki

Diamenty

VIP

SVIP

EVIP

------ Chyba pomogłem bo mam wiele pomysłów. -------

Podałeś same przykłady is Pay2Win, także nie skorzystam z twojej pomocy

Zrób prosty ItemShop (tj. jakiś atrakcyjny dla gracza). Nie musisz mieć dużo rang, itemów, tylko tyle by nie było P2W i by serwer się zwrócił :P

Tak jak wspomniałem na początku tematu, nie p2w. a przedmioty które można kupić a nie czekać na zdobycie żelaza (czyli gracz zyskuje 30minut :D)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...