Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję hacka na serwery prywatne

Patryk37778

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ze co? Ze co ja sie pytam po raz drugi do cholery?!

Po pierwsze nie ma hackow do plemion. Tym bardziej do prywatnych serwerow , az mi szczeka opada.

Sa jedynie bugi , ale szukac musisz sam mozesz zdublowac wojsko niekiedy czy cos.

Po drugie skryptow tez nie ma pod prywatne serwery , chyba ze sobie napiszesz w javascript i potem dojdziesz do tego jak go uzyc to pozdro , ale gra nie warta zachodu.

Uzyj przegladarki i odpalaj sobie wszystkie linki w kartach , skroty klawiaturowe typu na cyfre 2 nastepna karta , a na 1 poprzednia itd.. to pomaga granie kartami w ta gre na duzych predkosciach. 

Wiem co mowie , bo zajmowalem zawsze topki na prywatnych serwerach , wiec rusz glowa i do dziela i nie pytaj o hacki , bo ich nie znajdziesz , chyba ze znasz sie na hackingu to po wejsciu w baze danych mozesz robic czary na priwkach co jest scigane przez prawo i grozi wiezienie :)

Opublikowano

Ze co? Ze co ja sie pytam po raz drugi do cholery?!

Po pierwsze nie ma hackow do plemion. Tym bardziej do prywatnych serwerow , az mi szczeka opada.

Sa jedynie bugi , ale szukac musisz sam mozesz zdublowac wojsko niekiedy czy cos.

Po drugie skryptow tez nie ma pod prywatne serwery , chyba ze sobie napiszesz w javascript i potem dojdziesz do tego jak go uzyc to pozdro , ale gra nie warta zachodu.

Uzyj przegladarki i odpalaj sobie wszystkie linki w kartach , skroty klawiaturowe typu na cyfre 2 nastepna karta , a na 1 poprzednia itd.. to pomaga granie kartami w ta gre na duzych predkosciach. 

Wiem co mowie , bo zajmowalem zawsze topki na prywatnych serwerach , wiec rusz glowa i do dziela i nie pytaj o hacki , bo ich nie znajdziesz , chyba ze znasz sie na hackingu to po wejsciu w baze danych mozesz robic czary na priwkach co jest scigane przez prawo i grozi wiezienie :)

Chodziło mi raczej o jakiegoś bota czy coś że jednym klawiszem mogę wysłać 4 ataki itp

Opublikowano
Chodziło mi raczej o jakiegoś bota czy coś że jednym klawiszem mogę wysłać 4 ataki itp

Wiesz , ze do takich rzeczy jak poslanie 4 atakow itp. nie ma bota na prywatne serwery? 

Jezu... wbij ze mna na privatewars.pl przykladowo na swiat pierwszy z predkoscia 5000 to ci pokaze , ze od 0 w ciagu 10 godzin wbije 10 lub 20 milionow zalezy od checi do gry i szybkosci wykonywania klikniec i mojego neta i co najwazniejsze czy moj sprzet ma kondycje jak kiedys , gdzie moglem odpalic 2000 kart i spokojnie wysylac co 2 minuty 2000 atakow na raz na priwkach.

Wystarcza ci karty do tego , wiec powodzenia w obsludze komputera , a raczej przegladarki i 4 kart ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...